Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:19 | 27/10/2024

Στις 21/10/2024 πραγματοποιήθηκε στο Πολύκεντρο Συνεδριακό κέντρο Αιγίου ενημερωτική ημερίδα με τίτλο «Δεν σιωπώ αλλά μιλώ» από την Δημοτική Κοινότητα Αιγίου και το Τμήμα Ασφαλείας Αιγιαλείας με την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Παιδείας του Δήμου Αιγιαλείας και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αιγιαλείας.

 

Διαβάστε επίσης

Η ημερίδα διεξήχθη με τη συμμετοχή του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας (CSI Institute) και κεντρικό ομιλητή τον Αντιστράτηγο ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας Εμμανουήλ Σφακιανάκη, ο οποίος ανέπτυξε θέματα σχετικά με την βία και παραβατικότητα των ανηλίκων, το bullying, την παιδική πορνογραφία και τις τηλεφωνικές απάτες.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Μπονάνος Χαράλαμπος, ο Δήμαρχος Δήμου Αιγιαλείας κ. Παναγιώτης Ανδριόπουλος, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αιγιαλείας, Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αιγιαλείας και εκπρόσωποι τοπικών φορέων, ενώ ο αριθμός των συμμετεχόντων ξεπέρασε τα -500- άτομα αποτελούμενο από μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς και κηδεμόνες.

εκδήλωση

εκδήλωση

 

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis