Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
αστυνομικος σκυλος
12:39 | 29/05/2024

Σε αυτόφωρη διαδικασία οδηγήθηκε χθες ένα ζευγάρι που συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, στο πλαίσιο των καθιερωμένων ελέγχων από άνδρες του Λιμεναρχείου. Συγκεκριμένα χθες το πρωί στις 07:10, στο λιμάνι του Βόλου, πριν αποβιβαστούν για Σκιάθο, ο αστυνομικός σκύλος έδωσε σήμα και διενεργηθεί έλεγχος σε όχημα, το οποίο ανήκε στον πατέρα της κοπέλας 30 ετών και κάτοικο Σκιάθου.

Στο όχημα, μέσα σε αποκευές βρέθηκαν 32,7 γρ ινδικής κάνναβης και 7 χάπια zanax. Η κοπέλα υποστήριξε στο δικαστήριο ότι πάσχει από διπολική διαταραχή και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή. Ωστόσο οι ιατρικές συνταγές που προσκόμισε ήταν ληγμένες ένα χρόνο πριν και η κάνναβη ήταν για αποκλειστικά δική της χρήση, αξίας 300 ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr ο νεαρός ηλικίας 32 ετών που είναι γιος επιχειρηματία της πόλη μας, για άγνωστο λόγο μιλούσε αγγλικά, υποστήριξε ότι τα ναρκωτικά ήταν της κοπέλας του και δεν γνώριζε ότι τα είχε πάρει μαζί της. Τους επιβλήθηκε ποινή 2 μηνών και 30 ημερών αντίστοιχα με αναστολή μαζί με τα δικαστικά έξοδα των 200 ευρώ έκαστος.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis