Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
4
11:20 | 29/06/2024

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε χθες στη Χαλκιδική, όταν ένα 13χρονο κορίτσι χτυπήθηκε από κεραυνό με συνέπεια να χάσει τη ζωή του. Το τραγικό περιστατικό έγινε μπροστά στα μάτια των γονιών της.

Η τραγωδία έγινε χθες το απόγευμα, και ενώ η οικογένεια είχε πάει για μπάνιο σε παραλία στο Ποσείδι. Όταν βγήκαν από νερό, ξεκίνησε καταιγίδα με κεραυνούς. Ένας από αυτούς χτύπησε την ανήλικη και τη σκότωσε.

Διαβάστε επίσης

 

Οι υπεράνθρωπες προσπάθειες των διασωστών

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρο με διασώστες του ΕΚΑΒ αλλά και εθελοντές διασώστες. Παρά τις υπεράνθρωπές προσπάθειές τους όμως να κρατήσουν τη 13χρονη στη ζωή, το κοριτσάκι είχε ήδη φύγει. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, της έγινε Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση, στην παραλία στη διασταύρωση της Φούρκας κατά τη διακομιδή της, αλλά και στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας. Δυστυχώς όμως, καμία από αυτές δεν κατάφερε να τη φέρει πίσω.

“Άμεσα ξεκίνησε ασθενοφόρο. Ενημερώσαμε και το όχημα ταχείας επέμβασης που υπήρχε εκείνη την ώρα. Έφτασε το ασθενοφόρο δυστυχώς δεν είχε αισθήσεις. Έγινε ΚΑΡΠΑ καθόλη τη διάρκεια μέχρι να φτάσει στο κέντρο υγείας. Είχαμε και ένα μηχάνημα που λέγεται Lucas. Τι να σας πω και εγώ συγκλονισμένος είμαι. Χτύπησε ακαριαία το κορίτσι. Δεν μπόρεσε να γυρίσει…”, περιγράφει συγκλονισμένος μιλώντας στο thestival.gr ο Γιώργος Κοντός, συντονιστής του ΕΚΑΒ Χαλκιδικής.

Πηγή:   thestival.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis