Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
15:19 | 31/08/2023

Συνελήφθησαν προχθες (29-08-2023) το απόγευμα στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Εορδαίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 38 και 22 ετών και ένας ανήλικος, για το αδίκημα της κλοπής.

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα εντοπίστηκε από προαναφερόμενους αστυνομικούς στην Πτολεμαΐδα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 22χρονο και συνεπιβάτες τον 38χρονο και τον ανήλικο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν να υπάρχουν έμφορτα στο εν λόγω όχημα μεταλλικά σφαιρίδια τριβής, συνολικού βάρους περίπου -200- κιλών, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν.

Διαβάστε επίσης

Συνεχιζόμενης της προανάκρισης, διαπιστώθηκε ότι οι προαναφερόμενοι είχαν αφαιρέσει νωρίτερα από περιφραγμένο χώρο, ιδιοκτησίας του Δήμου Εορδαίας τα προαναφερόμενα μεταλλικά σφαιρίδια τριβής, τα οποία αφού κατασχέθηκαν στη συνέχεια αποδόθηκαν σε υπάλληλο του Δήμου.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας, ενώ οι συλληφθέντες, πλην του ανήλικου, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους,  οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis