Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
συλληψη
14:59 | 12/05/2024

Συνελήφθησαν, τα τελευταία εικοσιτετράωρα, κατά τη διάρκεια στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Λευκάδας, Κέρκυρας και Ζακύνθου, τρία άτομα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή, κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, στην πόλη της Λευκάδας, συνελήφθη, βραδινές ώρες της Πέμπτης (09.05.2024), ημεδαπός, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Διαβάστε επίσης

Ένας επιπλέον ημεδαπός, συνελήφθη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε..), προχθες (10.05.2024), το βράδυ, στην πόλη της Κέρκυρας, για κατοχή μικρής ποσότητας της ίδιας ναρκωτικής ουσίας.

Τέλος, στον Άγιο Αθανάσιο Ζακύνθου, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε..) και συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες εχτές(11.05.2024), αλλοδαπός, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κοκαΐνης και ένα μαχαίρι (τύπου σουγιά) με μήκος λάμας -6- εκατοστών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis