Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
14:59 | 17/06/2023

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Αθήνας:

 Με μια σεμνή τελετή παρουσία του υπηρεσιακού Υπουργού Προστασίας του Πολίτη και σύσσωμης της Φυσικής Ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ., του Δημάρχου Αθηναίων και εκπροσώπων των Πολιτικών Κομμάτων, τελέστηκε από την Π.Ο.ΑΣ.Υ. και την Π.Ο.ΑΞ.Ι.Α. το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 τρισάγιο στη μνήμη των αδικοχαμένων στο καθήκον συναδέλφων μας Νεκταρίου Σάββα και Γεωργίου Ανδριτσόπουλου.

  Η τελετή έλαβε χώρα στην οδό Νεκταρίου Σάββα, στο σημείο όπου έχει τοποθετηθεί από τις Ομοσπονδίες μια μαρμάρινη στήλη και ένα Προσκυνηματικό εκκλησάκι για να θυμίζουν στους περαστικούς ότι εκεί έπεσε στο καθήκον ένας εργαζόμενος αστυνομικός, υπερασπιζόμενος το αγαθό της ασφάλειας του πολίτη. Η σημερινή ημέρα οφείλει να αφυπνίσει την Πολιτεία ώστε επιτέλους να αναγνωριστεί η επικινδυνότητα του επαγγέλματος του αστυνομικού.

  Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών η οποία παρευρέθηκε με αντιπροσωπεία του Προεδρείου της και αντιπροσώπων της, εκφράζει τον σεβασμό της στους Ήρωες της Ελληνικής Αστυνομίας, τους οποίους οφείλουμε να μην λησμονούμε ποτέ.

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis