Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:06 | 21/10/2024

Ανακοίνωση του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α.:

Μια ακόμη διεκδίκηση του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. ολοκληρώνεται επιτυχώς αφού ικανοποιείται στο σύνολο της και αφορά τους συναδέλφους ΠΡΩΗΝ Ο.Π.Π.Ι. , για τους οποίους είχαμε προβάλλει το αίτημα της δια Νόμου αφομοίωσης τους στο υπόλοιπο σύνολο των συναδέλφων Ειδικών Φρουρών (καθήκοντα -Π.Δ. 211/2005).

Διαβάστε επίσης

Σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών ενσωματώθηκε αρχικά τροπολογία Νόμου βάση της οποίας οι Ειδικοί Φρουροί όταν δεν διατίθενται σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, εκτελούν τα καθήκοντα της παρ. 4 του άρθρου 9 του ν. 2734/1999 και εφαρμόζονται οι διατάξεις του π.δ. 211/2005 (Α’ 254).»

Στη συνέχεια με παρέμβαση της ΠΟΑΕΦ κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας του Σχεδίου Νόμου στη Βουλή, ικανοποιήθηκε αίτημά μας και προστέθηκε η από κατατάξεως εφαρμογή των διατάξεων του Π.Δ. 211/2005 !! http://www.opengov.gr/ypes/?c=75157

Αποτελεί εκτός των άλλων και δικαίωση ενός συνόλου εξαιρετικής υπηρεσιακής ποιότητας Συναδέλφων που από την πρώτη μέρα υπηρετεί στις πλέον μάχιμες υπηρεσίες, καλύπτοντας μεγάλα κενά αστυνόμευσης χωρίς να απολάμβαναν δικαιώματα του υπολοίπου ενστόλου προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οφείλουμε τέλος, να αναγνωρίσουμε ότι ο σημερινός Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης επέδειξε άμεσα και ευαίσθητα αντανακλαστικά στους συναδέλφους μας και στο αίτημά μας ένα αίτημα που για δύο και πλέον έτη δεν είχε βρει ανταπόκριση.

Το Σωματείο μας θα συνεχίσει όπως ιστορικά έχει υποχρέωση,να δίνει μάχες με στρατηγική, σοβαρότητα και επιμονή και να κερδίζει αρκετές από αυτές.

ΣΕΦΕΑΑ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis