Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Tζόι Κινγκ_aMNA
12:14 | 05/12/2023

Η Τζόι Κινγκ (Joey King) μιλάει για την κριτική του συμπρωταγωνιστή της στο «Kissing Booth» Τζέικομπ Ελόρντι για την επιτυχία της κινηματογραφικής σειράς rom-com (ρομαντική κωμωδία) του Netflix.

«Νομίζω ότι είναι ατυχές που κάποιος ένιωσε έτσι», δήλωσε η Κινγκ κατά τη διάρκεια της επίδειξης μόδας του οίκου Balenciaga στο Λος Άντζελες. «Πέρασα υπέροχα κάνοντας αυτές τις ταινίες ανεξάρτητα από το τι λέει ο καθένας», προσέθεσε.

Διαβάστε επίσης

Ο Ελόρντι απογοήτευσε τα καστ των τριών ταινιών «The Kissing Booth» καθώς και τους θαυμαστές τους όταν μίλησε στο GQ λέγοντας: «Δεν ήθελα να κάνω αυτές τις ταινίες. Αυτές οι ταινίες είναι γελοίες».

Αντίστοιχα ο Τέιλορ Ζαχάρ Περέζ, ο οποίος συμμετείχε στις ταινίες δήλωσε τον προηγούμενο μήνα σχολιάζοντας τη δήλωση του Ελόρντι: «Νομίζω ότι είναι κρίμα γιατί από όσο γνωρίζω, όλοι οι άλλοι είχαν μια υπέροχη εμπειρία».
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο συνέχισης του franchise, η Κινγκ είπε: «Αν ήταν να υπάρξει μια τέταρτη ταινία, θα ήθελα να συνεχιστεί με την παρέα κάπου στα πενήντα τους, για να δούμε πού βρίσκονται».

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis