Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:28 | 08/12/2021

H LEXIS Πληροφορική Α.Ε. (www.lexis.gr), επίσημος αντιπρόσωπος της VIVOTEK σε Ελλάδα και Κύπρο από το 2004, παρουσιάζει τη νέα Speed Dome κάμερα (PTZ) εξωτερικού χώρου, SD9384-EHL, ιδανική για τοποθέτηση σε μεγάλες περιοχές κάλυψης, όπως λιμάνια, αεροδρόμια, αυτοκινητόδρομους, χώρους στάθμευσης και εργοστασιακές εγκαταστάσεις. 

Χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία Smart Tracking Advanced, η SD9384-EHL εντοπίζει και ανιχνεύει σε πραγματικό χρόνο τα σημεία κινδύνου καθώς και την ύποπτη διερχόμενη κίνηση ατόμων. Επίσης, η κάμερα διαθέτει αισθητήρα 5-megapixel με ανάλυση 2560x1920 στα 30fps και φακό οπτικού ζουμ 30x με Auto Focus, ενώ προσφέρει θέαση 54.1° οριζοντίως και 41.2° καθέτως. Είναι εξοπλισμένη με αισθητήρες IR εμβέλειας 200 μέτρων με λειτουργία Smart IR για εξαιρετική ποιότητα εικόνας ακόμη και στις πιο δύσκολες καταστάσεις, ενώ υποστηρίζει το πρότυπο συμπίεσης εικόνας Η.265 που σε συνδυασμό με την τεχνολογία Smart Stream IIΙ βοηθούν στην εξοικονόμηση δικτυακού bandwidth έως και 90%.

Διαβάστε επίσης

Η SD9384-EHL ενσωματώνει προηγμένες  τεχνολογίες όπως Electronic Image Stabilization (EIS) για σταθερή εικόνα, Supreme Night Visibility (SNV) και WDR Pro (120 dB) για υψηλής ποιότητας εικόνες τόσο σε περιβάλλοντα υψηλής αντίθεσης φωτός όσο και σε  συνθήκες πολύ χαμηλού φωτισμού. Το περίβλημα της κάμερας είναι μεταλλικό, συμβατό με τα πρότυπα IP66, ΝΕΜΑ 4Χ και IK10 για προστασία από το νερό, τη σκόνη, τη διάβρωση και τους βανδαλισμούς, εξασφαλίζοντας συνεχή λειτουργία στις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες και σε θερμοκρασίες περιβάλλοντος από -40°C έως 60°C. 

Στα πλούσια χαρακτηριστικά της κάμερας περιλαμβάνονται επίσης, η υποδοχή για κάρτα SD, η πιστοποίηση κατά το πρότυπο ONVIF, η εγγύηση τριών ετών και το δωρεάν Trend Micro anti-intrusion software διάρκειας τριών ετών το οποίο δύναται να ανανεωθεί ετησίως, προσφέροντας επιπλέον επίπεδα ασφαλείας. 

Η VIVOTEK SD9384-EHL είναι άμεσα διαθέσιμη μέσα από το δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών της LEXIS. 

Η LEXIS Πληροφορική είναι επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας της VIVOTEK στην Ελλάδα και την Κύπρο από το 2004. Διαθέτει πιστοποιημένους μηχανικούς στον τομέα των συστημάτων παρακολούθησης και του Cyber Security και είναι σε θέση να σχεδιάζει την πλέον κατάλληλη και συμφέρουσα λύση για κάθε εφαρμογή, παρέχοντας υποστήριξη πριν και μετά την πώληση.

Περισσότερες πληροφορίες: email: [email protected], τηλ. Αθήνας: 210 6777007, τηλ. Θεσ/νίκης: 2310 329350-1.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis