Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
5
18:28 | 26/12/2022

Τις ημέρες των εορτών, τις έχουμε συνδυάσει με ξεκούραση και όμορφες οικογενειακές συναντήσεις.

Για την πλειοψηφία των εργαζομένων, είναι δεδομένο ότι αυτές τις ημέρες θα έχουν άδεια και θα βρίσκονται στα σπίτια τους.

Διαβάστε επίσης

Υπάρχουν όμως και κάποια επαγγέλματα - λειτουργήματα τα οποία δεν γνωρίζουν απο αργίες. Οι συγκεκριμένοι επαγγελματίες θα πρέπει να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, ώστε όλα να πηγαίνουν καλά και ομαλά για εμάς τους υπόλοιπους.

Μεταξύ αυτών των επαγγελμάτων είναι και εκείνο του Αστυνομικού.

Οι συντάκτες του Policenet.gr έχουμε  την ιδιαίτερη τιμή να παρακολουθούμε τις προσπάθειες των Αστυνομικών μας και αυτές τις ημέρες και να τις μεταδίδουμε.

Η διάθεση των Αστυνομικών μας να προσφέρουν είναι πάντα αμείωτη και εντυπωσιακή. Μόλις εχθές γράφαμε για την προσπάθεια στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. να μεταφέρθει γυναίκα στο μαιευτήριο.

Το GPS έδινε 20 λεπτά για την διαδρομή, όμως οι επίμονοι  "φύλακες άγγελοι της Ελληνικής Αστυνομίας" ΔΕΝ δέχθηκαν τις προσταγές της τεχνολογίας και έκαναν την διαδρομή σε μόλις 8 λεπτά (δείτε εδώ περισσότερα).

Σε αυτή την αξιομνημόνευτη διάθεση των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. που διαχειρίζονται την ιερή τους αποστολή με επαγγελματισμό και χαμόγελο, αναφέρθηκε και η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, που ανήρτησε την παρακάτω φωτο στη σελίδα της στο fb, με πρωταγωνιστές περιπολούντες Αστυνομικούς

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis