Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Υποστράτηγος
11:04 | 11/09/2023

Είμαι ο Ευθύμιος (Μάκης) Αμαραντίδης, του Θεμιστοκλή. Γεννήθηκα στην Κολωνία της Γερμανίας και μεγάλωσα  στην Ξηρολίμνη Κοζάνης. Είμαι παντρεμένος με την Μαρία Ντόσκα και έχω τρία παιδιά. Είμαι απόφοιτος Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης και απόφοιτος Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας.

Είμαι Υποστράτηγος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας. Διετέλεσα μεταξύ άλλων, Διοικητής Τροχαίας Κοζάνης και Διοικητής Ασφαλείας Κοζάνης.

Διαβάστε επίσης

Διετέλεσα Αστυνομικός Διευθυντής του Νομού Καστοριάς τα έτη 2015, 2016, 2017 και  βοηθός-αναπληρωτής Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας το 2018. Υπηρέτησα ως Αστυνομικός Σύνδεσμος της Ελλάδος, επί δύο έτη, στην Πρεσβεία Τιράνων  στην Αλβανία.

Εικόνα
1

Διετέλεσα Πρόεδρος Ένωσης Αξιωματικών Δυτικής Μακεδονίας για δύο διαδοχικές τριετίες, και Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας επί μία τριετία. Έχω λάβει μέρος σε πολλά σεμινάρια και εκπαιδεύσεις αστυνομικού ενδιαφέροντος καθώς και σε θέματα παροχής πρώτων βοηθειών.

Κατά την διάρκεια του υπηρεσιακού μου βίου, μου απονεμήθηκαν για την υπηρεσιακή μου απόδοση πολλές ηθικές αμοιβές, παράσημα και μετάλλια αστυνομικής αξίας.

Φίλες και φίλοι.

Μετά από τριάντα και πλέον έτη στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας αποφάσισα  να συμμετάσχω στον συνδυασμό «Συμμαχία για την Ανάπτυξη» με  επικεφαλής τον Γιώργο Αμανατίδη.

Στόχος μου είναι με τις γνώσεις και την εμπειρία μου, να συμβάλλω και εγώ στην ανάπτυξη και την ασφάλεια του τόπου μας και σε ένα καλύτερο αύριο, πρωτίστως για τη νέα γενιά.

Στην προσπάθεια μου αυτή ζητώ την στήριξη σας.

Σας θέλω όλους στο πλευρό μου!

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis