Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
15:59 | 21/09/2023

Το τελευταίο αντίο στην 40χρονη Εύη Ανδρεαδάκη, που έχασε τη ζωή της στο πολύνεκρο τροχαίο στη Λιβύη είπαν συγγενείς και φίλοι το πρωί της Πέμπτης (21.09.2023) στου Παπάγου.

Η Εύη Ανδρεαδάκη ήταν μέλος της ελληνικής αποστολής της ανθρωπιστικής βοήθειας που πήγε στη Λιβύη και έχασε τη ζωή της μαζί με άλλα τέσσερα άτομα. Η 40χρονη ήταν νοσηλεύτρια στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Με δακρυσμένα πρόσωπα και ένα λουλούδι στο χέρι ήταν όλοι εκεί για να την αποχαιρετήσουν. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε συμβεί και έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή. 

Ο χαμός της εν ώρα καθήκοντος αποτελεί ένα οδυνηρό πλήγμα για την οικογένειά της, η οποία έχει δεχτεί δύο ακόμη φορές τα χτυπήματα της μοίρας. Ο αδερφός της άτυχης στρατιωτικού, είχε επίσης σκοτωθεί σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, ενώ ο θείος της, Βασίλης Ανδρεαδάκης, ήταν πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας και έφυγε από τη ζωή επίσης εν ώρα καθήκοντος, στις 23 Μαΐου 1980, όταν το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε κατά τη διάρκεια διατεταγμένης αποστολής, συνετρίβη.

Με μια συγκλονιστική ανάρτησή της το 2020, η Ευαγγελία Ανδρεαδάκη δήλωνε πως ανέκαθεν ένιωθε προορισμένη να υπηρετεί την Πολεμική Αεροπορία.

«Στην ερώτηση γιατί διάλεξα την Αεροπορία πάντα απαντώ ότι ήμουν προορισμένη να την υπηρετήσω πριν ακόμα γεννηθώ … Ένας μεγάλος άντρας, όπως ο αείμνηστος θείος μου, σε γαλουχεί με υψηλά ιδεώδη όχι μόνο με τον ενάρετο βίο του, αλλά κυρίως με τον “ευκλεή θάνατο” που επιλέγει…», έγραφε. «Ευκλεής» έμελλε τελικά να είναι ο θάνατος και της ίδιας, αφού σκοτώθηκε την ώρα του καθήκοντος, της προσφοράς στον συνάνθρωπο…

newsit.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis