Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:52 | 30/04/2024

Ανάρτηση της Αντιστρατήγου ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. κ. Ζαχαρούλας Τσιριγώτη  σε social media:

"Όσα είπαμε στην εκπομπή Kontra24 της Αναστασίας Γιάμαλη.

Διαβάστε επίσης

«Θεσμικές αλλαγές στην Ελληνική Αστυνομία για να παύσει η αυθαιρεσία».

- Για τη δικαστική απόφαση για το Μάτι: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κρύφτηκε για το Μάτι. Ο τότε υπουργός Προστασίας του Πολίτη υπέβαλλε την επόμενη ημέρα την παραίτησή του. Όσους επικεφαλής απόπεμψε ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ τους αναβάθμισε τοποθετώντας τους σε καίριες θέσεις.

- Όλο το σύστημα αντιμετώπισε με ανθρωποφαγία τη Ρένα Δούρου, ενώ αθωώθηκε σε όλες τις δικαστικές αποφάσεις. Η Δούρου δεν ζήτησε καν υπερασπιστική γραμμή, ενώ εκείνη την ώρα ο κ. Πατούλης φώναζε πως έφταιγε η Περιφέρεια Αττικής. Μετέπειτα όμως, επί δικής του διοίκησης, για όσα συνέβησαν δεν έφταιγε η Περιφέρεια αλλά οποιοσδήποτε άλλος.

- Αναφορικά με τη δήλωση Βαρτζόπουλου: Αναχρονιστική και ανατριχιαστική η δήλωση του κ. υφυπουργού. Μου θυμίζει τη μέθοδο του Lombroso. Σοκαριστική δήλωση. Γυρνάμε πίσω στη δεκαετία του 50΄. Όσοι άκουσαν τη δήλωση θα πρέπει να πάγωσαν. Αυτή είναι η χώρα που μας αξίζει;

- Για διάρρηξη στο ΥΠΕΣ: Μήπως θα έπρεπε να μας ανησυχεί πως ο διευθυντής εκλογών αντιλαμβάνεται μία διάρρηξη σε ένα υπουργείο που υποτίθεται ότι υπάρχει ασφάλεια και πως φυλάσσονται δεδομένα; Μήπως αυτό θα πρέπει να μας προβληματίσει και σε συνέχεια του ζητήματος της διαρροής προσωπικών δεδομένων της ομογένειας;

- Για αστυνομική αυθαιρεσία: Θα έκανα θεσμικές αλλαγές στην Ελληνική Αστυνομία. Ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ από πέρυσι έχει καταθέσει αντίστοιχες προτάσεις, όπως η επιλογή του Αρχηγού να γίνεται από διακομματική επιτροπή της Βουλής. Θεσμικές αλλαγές στο σύστημα κρίσεων και προαγωγών, ακόμη και των μετακινήσεων, αποσπάσεων. Αναγνώριση των πανεπιστημιακών τίτλων των αστυνομικών. Οι ειδικοί φρουροί και όσοι έχουν μπει εκτός πανελληνίων, ξανά στα θρανία για εκπαίδευση και όχι εκπαίδευση 30 ημερών."

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis