Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Posted by Stuliani on Δευ, 12/09/2019 - 20:51

Γειά σας,

θα ήθελα τα φώτα σας -αν είναι εύκολο.

Γείτονας-και συγγενής-,που δυστυχώς μένει δίπλα μας, μας προσβάλει συνεχώς,διαδίδει ψέμματα,μας συκοφαντεί σε όλους,αφήνει τα σκουπίδια του για 2-3 ημέρες στον κοινόχρηστό μας χώρο -και ειδικά κοντά στην πόρτα μας,μας ενοχλεί σε ώρες κοινής ησυχίας κλπ κλπ.

Από λόγια δεν παίρνει.Και δεν θέλουμε πια να τους μιλάμε-είναι ζευγάρι- αλλά δεν μπορεί να γίνει κανένας διάλογος μιας και αυτόματα αρχίζει τις προσβολές ,ψέμματα κλπ.

Κάναμε μια καταγγελία για να τους γίνει μια σύσταση η οποία και έγινε.Σταμάτησαν να βγάζουν τα σκουπίδια τους για την ώρα μπροστά στην πόρτα μας,αλλά οι συκοφαντίες και τα ψέμματα αυξήθηκαν.Για παράδειγμα ,διαδίδουν πως έχω απειλήσει να σκοτώσω τα εγγόνια τους,πως μπήκα σπίτι τους φωνάζοντας και τους τρομοκράτησα και λοιπά ανυπόστατα.

Νομίζω πως έχουν πια ξεπεράσει όποια φυσιολογικά όρια,εκτός από μήνυση-που δεν βλέπω να το γλιτώνω-μπορώ να κάνω κάτι άλλο για να μας αφήσουν στην ησυχία μας?

Σημειωτέον,το σπίτι μας είναι ιδιόκτητο και η όλη μανούρα άρχισε όταν κλείσανε τον κοινό μας φωταγωγό-καταπάτηση-στείλαμε εξώδικο αλλά είπαμε να μην προχωρήσουμε σε καταγγελία στην πολεοδομία,παρόλο που ο κύριος κινήθηκε για χειροδικία,παρόλες τις προσβολές οτι δεν έχουμε παιδιά κλπ κλπ.

Αυτά.Ευχαριστώ για τον χρόνο,συγνώμη για το μέγεθος.

Greek

Υποβλήθηκε από spirosgiapros. Ημερομηνία: Πέμ, 12/12/2019 - 19:46 Μόνιμος σύνδεσμος

<p>Το αν θα σας αφησουν στην ησυχια σας δεν μπορει να το εξασφαλισει κανενας νομος</p>
<p>Μια καταδικη δεν εξασφαλιζει την μη συνεχιση των παρανομων συμπεριφορων</p>

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis