Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Posted by Thanos1984 on Πέμ, 10/29/2020 - 11:01
Καλημερα συναδελφοι θα ηθελα να κανω μια ερώτηση αν γνωριζει καποιος εχω διαβητη και εχω περασει επιτροπη κεπα εχω παρει χαρτι με ποσοστο αναπηριας 67% με αυτο το χαρτι μπορω να παρω μεταθεση στον τοπο γεννησεως μου στις Σέρρες; ανεξαρτητως μοριων; και αν τι διαδικασία ακολουθείτε; ευχαριστώ πολύ
Greek

Υποβλήθηκε από calisto. Ημερομηνία: Δευ, 11/02/2020 - 08:19 Μόνιμος σύνδεσμος

Μίλα με τη γραμματεία σου να σε κατευθύνει!! Πρέπει να κάνεις αίτηση για έκτακτη μετάθεση λογω υγείας αλλά πρέπει να περάσεις και επιτροπή ΑΥΕ να πάρεις και από κει ποσοστό αναπηρίας και να εισηγηθουν και από κει για μετάθεση. Επίσης με 67% και πάνω πρέπει ούτως ή αλλως να περάσεις επιτροπή ΑΥΕ για να παίρνεις και την 20ημερη παραπάνω άδεια που δικαιούσαι για λόγους υγείας.

Υποβλήθηκε από Thanos1984. Ημερομηνία: Δευ, 11/02/2020 - 11:07 Μόνιμος σύνδεσμος

Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή συναδελφε.. Αν περασω επιτροπη ΑΥΕ για να παιρνω αυτην αδεια λογω υγειας, γνωρίζετε αν θα πρεπει να βγω απαραιτητα σε καθεστώς γραφειου; γιατι εγω θελω να παραμεινω μαχιμος..

Υποβλήθηκε από calisto. Ημερομηνία: Δευ, 11/02/2020 - 11:49 Μόνιμος σύνδεσμος

Με βαριά αναπηρία που έχεις βγάλει στα κεπα δικαιούσε σιγουρα υπηρεσία γραφείου το τι θα αποφασίσει η ΑΥΕ δεν το γνωρίζω αλλά θα μπορούσες φαντάζομαι, χωρίς να το γνωρίζω, να μαζέψεις βεβαιώσεις θεραποντων ιατρών, ότι μπορείς να δουλεύεις κανονικά χωρίς να κινδυνεύει η υγεία σου!! Επίσης το ποσοστό που σε έβγαλαν τα κεπα δεν σημαίνει ότι θα σου βγάλει το ίδιο και η ΑΥΕ όπως επίσης και η χρονική διάρκεια που ισχύει η αναπηρία.. Αν είναι εφορου ζωής η θέλει επανεξέταση κάθε κάποια χρόνια!!! Όλα αυτά συνεκτιμονται και αν μπεις στο τριπακι θα τα μάθεις σιγά σιγά και ο ίδιος!

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis