Sos κάποιος να ξέρει σιγουρα
Ρε παιδιά είναι σίγουρο για Δευτέρα?Με έχει φάει το άγχος γιατί δεν ξέρω σίγουρα να φεύγω.Εχει κοινοποιηθεί σε κανέναν η μετάθεση του για επαρχία σύμφωνα με τις έκτακτες μεταθέσεις?Πως αλλιώς μπορώ να μάθω αν φεύγω?Sos όποιος ξέρει ας απαντησει
Που μπορούμε να μάθουμε?
Που έχουν ανακοινωθεί?Υπάρχει κάποιος νέος πίνακας?Κοινοποιήθηκαν στις Υπηρεσίες?Ενημερώθηκε κάποιος συνάδελφος?
Καλησπέρα πριν πάρουμε τα
Καλησπέρα πριν πάρουμε τα φύλλα πορείας δηλώνουμε σε ποια υπηρεσία επιθυμούμε να πάμε στον νόμο που θα πάμε;. Ευχαριστώ
Εκτακτη μεταθεση λογω ασθενειας
συναδελφοι θα ηθελα να κανω μια ερώτηση αν γνωριζει καποιος εχω διαβητη και εχω περασει επιτροπη κεπα εχω παρει χαρτι με ποσοστο αναπηριας 67% με αυτο το χαρτι μπορω να παρω μεταθεση στον τοπο γεννησεως μου στις Σέρρες; ανεξαρτητως μοριων; και αν τι διαδικασία ακολουθείτε; ευχαριστώ πολύ
Έξοδα μετάθεσης
Καλησπέρα γνωρίζει κάποιος αν δικαιούμαστε καποιο ποσό για τα έξοδα μετάθεσης ; Ευχαριστώ
Γνωρίζει κανείς αν λόγω της
Γνωρίζει κανείς αν λόγω της κατάστασης γίνονται τα συμβούλια κατώτερων για μεταθέσεις λόγω υγείας???
Καλησπέρα, αν έχει κανείς καποια ενημέρωση σχετικά με το θέμα που έθεσε ο συνάδελφος ας ενημερώσει. Ευχαριστώ