Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Posted by RAKOS on
Παιδιά το σήμα έχει παέι στις γραμματειες, έμενα με πήραν τηλ στις 10 το πρωί από την γραμματεία μου και μου είπαν σε πια υπηρεσία θέλω να τοποθετηθώ καθώς και ότι θα παρω φ.π. τρίτο δεκαήμερο Νοεμβρίου. Τα ονόματα έχουν ανακοινωθεί από χθές και τα έχουν συνδικαλιστές. Καλή μεταθέση σε όλους παιδιά!
Greek

Υποβλήθηκε από gigozoyzoy. Ημερομηνία: Παρ, 10/10/2014 - 23:19 Μόνιμος σύνδεσμος

Θα φρικαρουμε τελειως....Το τελη Νοεμβριου απο που προκυπτει.?>????????????...ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ..?Εχει αλλαξει το πδ..?...Τι γινετε δεν καταλαβαινω...

Υποβλήθηκε από THEOFILOS. Ημερομηνία: Σάβ, 10/11/2014 - 00:35 Μόνιμος σύνδεσμος

Οι έκτακτες μεταθέσεις του 2014 θα εκτελεστούν την 30/11/2014, δηλαδή θα παραταθουν ενα μηνα με σχετική αποφαση του ΑΕΑ.
Αυτό το προβλέπει το άρθρο 24 παράγραφος 1 του π.δ. 100/2003, αλλά οι μεταθέσεις αυτες θα θεωρούνται ουι εκτελεστηκαν την 31/10/2014.

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΘΕOΦIΛΟΣ
Γ.Γ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤYΝΟΜIΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ
ΑΝ. ΕΚΠΡΌΣΩΠΟΣ ΠΟΑΣΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ

Υποβλήθηκε από laris. Ημερομηνία: Σάβ, 10/11/2014 - 14:58 Μόνιμος σύνδεσμος

να ρωτησω κατι ρε παιδια και θελω μια απαντηση σας παρακαλω.στις τακτικες μεταθεσεις μεχρι τωρα ακομακαι με 1 θεση οταν ανοιγε δεν φευγαν ολες οι επιμελιες και οι τριτεκνοι και ας ηταν και 2 κ 3 κ 4...???και στις εκτακτες φευγαν απο τα μορια??φετος τι εγινε ακριβως?δεν μπορεσα να καταλαβω.....

Υποβλήθηκε από gigozoyzoy. Ημερομηνία: Σάβ, 10/11/2014 - 16:01 Μόνιμος σύνδεσμος

Θα σου απαντησω εγω...Εφυγαν ολοι πλην των διαζευγμενων..Οποτε πχ αν εχεις στην ΑΔ που θελεις να πας 2 επιμέλειες μπροστα και βγαλει 3 θεσεις..Θα φυγουν οι επιμελειες και μετα ο επομενος πρωτος με τα μορια..

Υποβλήθηκε από gigozoyzoy. Ημερομηνία: Σάβ, 10/11/2014 - 16:05 Μόνιμος σύνδεσμος

Εφυγα με μαλλια και γυριζω καραφλας..Εφυγα μονος και γυριζουμε τεσσερις...Βαρεθηκα να ταξιδευω με μια βαλιτσα στο χερι..ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΠΙΤΙ...

Υποβλήθηκε από laris. Ημερομηνία: Σάβ, 10/11/2014 - 17:21 Μόνιμος σύνδεσμος

με το καλο gigozoyzου καλη τοποθετηση και καλο επαναπατρισμο.πολυ το χαρηκα οπως το εγραψες.ενιωσα προς στιγμην σαν να ημουν στην θεση σου...να σου πω τωρα και πες μου αν καταλαβαινεις.για ΑΔ μου ειχε 4 επιμελειες[να θυμασαι κιολας οτι 2 πρωτοι με τοπο συμφεροντωντην ΑΔ μου και 2 με δευτερη επιλογη την ΑΔ μου χωρις τοπο συμφεροντων φυσικα].εβγαλε μια τακτικες και φευγει μονο ο πρωτος[απο επιμελειες παντα]στις εκτακτες τωρα που ηταν 4 εφυγαν..ακου...η δευτερη επιμελεια με τοπο συμφεροντων,η ¨¨τεταρτη επιμελεια χωρις τοπο συμφεροντων¨¨ και δυο με μορια κανονικα.ο αλλος χωρις τοπο συμφροντων πηγε στην πρωτη του επιλογη.¨¨η τεταρτη επιλογη χωρις τοπο συμφεροντων που πηγε στην ΑΔ μου δεν πηγε στην πρωτη επιλογη του που ειχε και τοπο συμφεροντων οπου ανοιξε και τις θεσεις που χρειαζοταν αυτος για να παει και ηρθε στην δικια μου μου ΑΔ.ελπιζω να καταλαβες,πως γινεται αυτο.τι γινεται δεν μπορω να καταλαβω..και γιατι φετος πηγαν ετσι?αφου αλλες χρονιες ολοι φευγαν στις τακτικες και στις εκτακτες φευγαν με τα μορια,τι χαως ειναι αυτο???

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis