Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Posted by Giannis815 on

Γειά σας

Θα ήθελα αν είναι δυνατόν τη βοήθειά σας στο εξής θέμα:

Ο Α αξιωματικός υπηρεσίας πχ ανθυπαστυνόμος παραμένει στο Α.Τ. λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας μετά το πέρας της βάρδιάς του. Ο Β αξιωματικός υπηρεσίας πχ αστυφύλακας έχει προσέλθει και αναμένει μαζί με τον Α στο γραφέιο του αξ/υπ για να τελειώσει την εργασία του. Κατά τη διάρκεια της αναμονής προσέρχεται ο Γ και αναφέρει ότι έγινε μάρτυρας ενδοοικογενειακής Βίας, αναφέροντας το όνομα και το τηλέφωνό της, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι δεν επιθυμεί να καταθέσει ενόρκως για το γεγονός αυτό και αποχωρεί.

1ον Ποιές είναι οι ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβεί ο αξιωματικός υπηρε΄σιας?

2ον Αν ο ανθυπαστυνόμος - αξ/υπ της προηγούμενης βάρδιας θεωρεί ότι η υπόθεση πρέπει να προχωρήσει με μια κατάθεση αστυνομικού, ενώ ο αστυφύλακας - αξ/υπ της παρούσας βάρδιας θεωρεί ότι δεν πρέπει να δοθεί συνέχεια στο περιστατικό, ποιος θα έχει την ευθύνη σε μια ενδεχόμενη καταγγελία ότι "Η αστυνομία δεν επιλήφθηκε"??? Ο αστυφύλακας - αξ-υπ της παρούσας βάρδιας  ή ο ανώτερος ανθυπαστυνόμος της προηγούμενης βάρδιας - που έτυχε να είναι παρών στο περιστατικό???????????????

Greek

Υποβλήθηκε από spirosgiapros. Ημερομηνία: Δευ, 07/23/2018 - 17:37 Μόνιμος σύνδεσμος

<p>1. Αυτεπαγγελτη δικογραφια με καταθεση του πολιτη (αν αρνηθει διαπρατει αδικημα)</p>
<p>2. Ευθυνη εχει ο αστυφυλακας. Ο ανθυπαστυνομος στο μονο περιστατικο στο οποιο ειναι παρων ειναι η δηλωση του πολιτη. Δεν ειναι σε θεση να γνωριζει τι εκανε ο αστυφυλακας στην πορεια.</p>

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis