Αντικατάσταση-αναβάθμιση ανελκυστήρα οικοδομής.

3 posts / 0 new
Τελευταία δημοσίευση
Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 2 έτη 4 μήνες
Member
Εγγραφή από: 18/07/2019 - 14:55
Δημοσιεύσεις: 1
Βαθμοί: 1
Αντικατάσταση-αναβάθμιση ανελκυστήρα οικοδομής.

Καλησπέρα σε όλους τους χρηστες και διαχειριστές της σελίδας.
Μένω σε μια τετραοροφη οικοδομη με 3 διαμερισματα σε κάθε όροφο.Τον Μάρτιο μας κάλεσε η εταιρία διαχείρισης σε συνέλευση,μαζί με τον τεχνικό του ανελκυστήρα και μας είπαν ότι χρειάζεται αντικατάσταση λογω επικινδυνότητας καποιου ατυχήματος. Συμφωνήσαμε όλοι γράψαμε σε χαρτιά τα ονοματεπώνυμα μας και υπογράψαμε σε χαρτι παρουσία όλων οτι θα το πληρώσουμε σε τρεις δόσεις. Τα 8 διαμερίσματα εχουμε πληρώσει ενω τα 4 δεν πληρώνουν.εγω μενω στον τρίτο και η γυναικα μου είναι εγκυος στον πέμπτο μηνα και δεν μπορεί να ανεβοκαταβαινει με τις σκάλες. Μπορεί να μου πει κάποιος τι μπορούμε να κάνουμε να φοβηθούν να πληρώσουν η να παμε νομικά?

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 2 έτη 3 εβδομάδες
Review Team
Εγγραφή από: 06/05/2011 - 09:46
Δημοσιεύσεις: 0
Βαθμοί: 88
Απάντηση

Αρχικά θα πρέπει να δείτε, αν και τι προβλέπεται, για τέτοιου είδους ζητήματα από τον κανονισμό της πολυκατοικίας. Εν συνεχεία μπορείτε να προκαλέσετε νέα συνέλευση για να επιλυθεί το πρόβλημα που παρουσιάστηκε. Εάν οι ένοικοι δεν συμφωνούν και δεν μπορεί να βρεθεί λύση, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής σας για συστάσεις και επίλυση της διαφοράς, αλλά δε ξέρω το κατά πόσο θα έχει αποτέλεσμα γιατί δεν πρόκειτε για αστυνομικής φύσεως υπόθεση. Αλλιώς απευθυνθείτε σε δικηγόρο για σύνταξη εξωδίκου, ο οποίος θα σας συμβουλεύσει και για άλλες ενέργειες που μπορείτε να προβείτε.

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 2 έτη 1 εβδομάδα
Member
Εγγραφή από: 06/09/2016 - 14:44
Δημοσιεύσεις: 1
Βαθμοί: 12
Παραβίαση διατροφής

Καλησπέρα σε όλους... θέλω να ρωτήσω αν η παραβίαση του ιδιωτικού συμφωνητικού που ορίζει τους όρους της διατροφής μεταξύ των ατόμων εμπίπτει στο άρθρο 358.... Ευχαριστω εκ των προτέρων

Σε σύνδεση τώρα

Είναι εδώ αυτή τη στιγμή 2 χρήστες.