Γυναίκα αστυνομικός.

3 posts / 0 new
Τελευταία δημοσίευση
Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 4 ημέρες 1 λεπτό
Member
Εγγραφή από: 24/05/2013 - 00:52
Δημοσιεύσεις: 3
Βαθμοί: 4
Γυναίκα αστυνομικός.

Καλημέρα, χρόνια πολλα και καλή χρονιά σε όλους με υγεια πανω απ ολα.
Υπηρετουμε με τη γυναίκα μου στην επαρχία οι υπηρεσιακές ανάγκες ειναι πολλες διμοιρία, ενισχύσεις δεξια αριστερά κτλ κτλ.
τωρα τελευταία εχει προκύψει ανάγκη για ενίσχυση σε ενα ατ 60χλμ περίπου απο το ατ που υπηρετούμε, 1 ωρα περίπου λογω κακού δρόμου. το θεμα μου ειναι πως στο τμημα αυτο κανει ενα άτομο αξυπ, περιπολία δεν υπάρχει η πιο κοντινή ενίσχυση ειναι απο το ατ μας στη μια ωρα απόσταση, στο τμημα αυτο λοιπον πηγαίνουν για ενίσχυση και γυναίκες ευτυχώς πρωι και απόγευμα μεχρι στιγμης. με βαση αυτο:
http://www.eayn-rodopis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=71:-11-&catid=37:proedrika-diatagmata&Itemid=55
στα επικίνδυνα καθήκοντα στο άρθρο 2 δε γράφει για αξυπ.
αλλα θελω να ρωτησω σε ισόγειο τμήμα με κουφώματα παλιου τύπου να ανοίγουν απλα με σπρώξιμο και γυναίκα μονη μεσα αξυπ δε λογιζεται επικίνδυνο; μου χει τυχει να μου έρθουν δυο μεθυσμένοι αλλη φορα, αν αυτο συμβεί σε γυναίκα;
επίσης η έναρξη υπηρεσίας απο το ατ ειναι 05:00 το πρωί ωστε να είμαστε 06:00 στο αλλο ατ, και στο απογευματινό επιστροφή στην εδρα στις 23:00 και αυτό δε ξερω κατα ποσο "νομιμο" ειναι να το κάνει γυναίκα.
γνωρίζει καποιος να απαντήσει;

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 8 μήνες 6 ημέρες
Member
Εγγραφή από: 23/06/2011 - 12:20
Δημοσιεύσεις: 0
Βαθμοί: 14
Εκτέλεση επικίνδυνων

Εκτέλεση επικίνδυνων καθηκόντων
Η εκτέλεση επικίνδυνων καθηκόντων από τις γυναίκες αστυνομικούς είναι επιτρεπτή μόνο με άνδρες αστυνομικούς.
Επικίνδυνα καθήκοντα λογίζονται, ιδίως οι συλλήψεις δύστροπων φυγοδίκων και φυγοποίνων, συνοδείες αξιών, δημοσίου χρήματος και πειστηρίων, μεταγωγές κρατουμένων ανδρών, φρούρηση φυλακών, ενέδρες, μέτρα τάξης σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, μέτρα για αποκατάσταση της τάξης, νυκτερινή εξωτερική υπηρεσία από 22.00΄-06.00΄ ώρας και κάθε άλλη υπηρεσία, που από τις τοπικές συνθήκες κρίνεται επικίνδυνη.
 
Οι παραπάνω ώρες πρέπει να αφαιρεθούν από τις εβδομαδιαίες ώρες εργασίας.
Αν δεν κάνεις έγγραφη αναφορά μην περιμένεις αποτελέσματα.

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 9 μήνες 2 εβδομάδες
Member
Εγγραφή από: 02/04/2018 - 20:11
Δημοσιεύσεις: 5
Βαθμοί: 28
Συμφωνώ και εγώ με τα ανωτέρω

Συμφωνώ και εγώ με τα ανωτέρω γραφόμενα συνάδελφε, κάντε έγγραφη αναφορά, για να είστε καλλυμένοι, γιατί ως γνωστόν εφόσον δεν υπάρχει εγγράφως κάτι, το όλο θέμα θα συνεχίζει να υφίσταται επ΄αόριστον. Καλό θα ήταν την έγγραφη αναφορά να την κοινοποιείσετε και στην Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων της περιοχής, για να πιέσουν και αυτοί όσο μπορούν από την πλευρά τους. Το νου σας κατά την κατάθεση της αναφοράς να ζητηθεί αριθμός πρωτοκόλλου.

Σε σύνδεση τώρα

Είναι εδώ αυτή τη στιγμή 1 χρήστης.