Δυσφήμιση,προσβολή & όχληση

2 posts / 0 new
Τελευταία δημοσίευση
Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 2 έτη 4 μήνες
Member
Εγγραφή από: 09/12/2019 - 14:21
Δημοσιεύσεις: 1
Βαθμοί: 1
Δυσφήμιση,προσβολή & όχληση

Γειά σας,
θα ήθελα τα φώτα σας -αν είναι εύκολο.
Γείτονας-και συγγενής-,που δυστυχώς μένει δίπλα μας, μας προσβάλει συνεχώς,διαδίδει ψέμματα,μας συκοφαντεί σε όλους,αφήνει τα σκουπίδια του για 2-3 ημέρες στον κοινόχρηστό μας χώρο -και ειδικά κοντά στην πόρτα μας,μας ενοχλεί σε ώρες κοινής ησυχίας κλπ κλπ.
Από λόγια δεν παίρνει.Και δεν θέλουμε πια να τους μιλάμε-είναι ζευγάρι- αλλά δεν μπορεί να γίνει κανένας διάλογος μιας και αυτόματα αρχίζει τις προσβολές ,ψέμματα κλπ.
Κάναμε μια καταγγελία για να τους γίνει μια σύσταση η οποία και έγινε.Σταμάτησαν να βγάζουν τα σκουπίδια τους για την ώρα μπροστά στην πόρτα μας,αλλά οι συκοφαντίες και τα ψέμματα αυξήθηκαν.Για παράδειγμα ,διαδίδουν πως έχω απειλήσει να σκοτώσω τα εγγόνια τους,πως μπήκα σπίτι τους φωνάζοντας και τους τρομοκράτησα και λοιπά ανυπόστατα.
Νομίζω πως έχουν πια ξεπεράσει όποια φυσιολογικά όρια,εκτός από μήνυση-που δεν βλέπω να το γλιτώνω-μπορώ να κάνω κάτι άλλο για να μας αφήσουν στην ησυχία μας?
Σημειωτέον,το σπίτι μας είναι ιδιόκτητο και η όλη μανούρα άρχισε όταν κλείσανε τον κοινό μας φωταγωγό-καταπάτηση-στείλαμε εξώδικο αλλά είπαμε να μην προχωρήσουμε σε καταγγελία στην πολεοδομία,παρόλο που ο κύριος κινήθηκε για χειροδικία,παρόλες τις προσβολές οτι δεν έχουμε παιδιά κλπ κλπ.
Αυτά.Ευχαριστώ για τον χρόνο,συγνώμη για το μέγεθος.

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 3 μήνες 3 εβδομάδες
Veteran
Εγγραφή από: 29/06/2016 - 18:15
Δημοσιεύσεις: 5
Βαθμοί: 458
Το αν θα σας αφησουν στην

Το αν θα σας αφησουν στην ησυχια σας δεν μπορει να το εξασφαλισει κανενας νομος
Μια καταδικη δεν εξασφαλιζει την μη συνεχιση των παρανομων συμπεριφορων

Σε σύνδεση τώρα

Είναι εδώ αυτή τη στιγμή 0 χρήστες.