ναι πιστευω ως την αλλη
ναι πιστευω ως την αλλη βδοβαδα να εχουν μπει τα αγγλικα γαλλικα διναμε λιγα ατομα
Τηλεφωνο
<p>Επειδη δεν μου εχουυν κανει εξουσιοδοτηση λογικα γιατι στον POL μου δεν βρισκω πουθενα να λεει εφαρμογες προσωπικου, μπορω να ενημερωθω απο καπου τηλεφωνικα για τον βαθμο μου; Ευχαριστω</p>
Αν δείτε οτι μπαίνει κανενα
<p>Αν δείτε οτι μπαίνει κανενα αλλο μάθημα ενημερώστε, γιατι ειμαι σε αδεια και δεν μπορώ να μπαινω πολ.</p>
Αποτελέσματα εξετάσεων
<p>Παιδιά καλημέρα και καλά αποτελέσματα να έχουμε όλοι οι υποψήφιοι. Για την ορθότερη ενημέρωση όλων των συναδέλφων, όποιος διαπιστώνει στον προσωπικό του λογαριασμό στο pol ότι έχουν ανέβει βαθμολογίες, εάν επιθυμεί να μας βοηθήσει, θα γράφει σε σχόλιο σε ποιο μάθημα μπήκαν οι βαθμοί για να προστρέχουν έπειτα όλοι οι συνάδελφοι που έχουν εξεταστεί στο συγκεκριμένο μάθημα να ενημερώνονται. Αγγλικά πάντως δεν έχουν ανέβει απ' ότι είδα πριν λίγο. Ξέρει κανείς με βεβαιότητα να μας πει αν έχουν ανέβει οι βαθμολογίες των υπόλοιπων ξένων γλωσσών για να δούμε σε τι στάδιο βρισκόμαστε?</p>
Αποτελέσματα
Με βεβαιότητα γνωρίζω πως έχουν αναρτηθεί γαλλικά και ιταλικά. Αγγλικά ακόμα όχι και φυσικά κανένα από τα τέσσερα βασικά!
η εκθεση 8 μοναδες το κειμενο
η εκθεση 8 μοναδες το κειμενο με τα κενα 2 το κειμενο 5 οι προτασεις με αποδοση ιδια εννοια 5
Επανεξέταση π.δ
Παιδιά καλησπέρα γνωρίζει κανείς το πδ για την επανεξέταση γραπτού ισχυει από φέτος κανονικά;;;Κ πως μπορούμε να το μάθουμε
ε
<p>Ευχαριστουμε και τους συναδελφους που μας ενημερωνουν σχετικα μολις ανακοινωθει νεο μαθημα.</p>
<p>Για τον συναδελφο που ρωταει εχω την εντυπωση οτι δεν επιτρεπεται επανεξεταση αλλα μονο επιδειξη του γραπτου.</p>
<p>Αγγλικα Γερμανικα. Οχι Γαλλικα.</p>