Καλησπέρα σας συνάδελφοι. Όντας δόκιμος αστυφύλακας παρατηρώ ήδη την πολυνομία που μεταξύ άλλων πλήττει και την Ελληνική Αστυνομία και που ένας ανακριτικός υπάλληλος πρέπει μετά δυσκολίας να διαχειριστεί . Μεταξύ αυτών , μία σημαντική κανονιστική διαταγή η οποία υπέπεσε στην αντίληψή μου αποτελεί η 1/2010.Θα μπορούσε κάποιος να μου τη στείλει? Επιπροσθέτως , κάποια άλλη διαταγή που κρίνετε χρήσιμη για έναν ανακριτικό υπάλληλο θα την εκτιμούσα ιδιαίτερα.
Δεν αποσκοπώ να ''καθηλωθώ'' στην καρέκλα του αξιωματικού υπηρεσίας , όντας μάλιστα νέος , παρ ' όλα αυτά θα ήθελα όταν και εφόσον γίνω ικανός να επιτελέσω και εγώ ανακριτικό έργο από αυτή τη θέση ..
Σάς ευχαριστώ εκ των προτέρων
ΣΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΆ ΕΞΑΚΡΊΒΩΣΗΣ
Μπορεί Αρχιφύλακας ΜΑΥ που εκτελεί καθήκοντα γραφειοφυλακα (24ωρο) σε Αστυνομικό Σταθμό να στείλει στείλει σηματικη αναφορά εξακριβωσης για προσαγωγής ημεδαπου-αλλοδαπού, πράξη που απ όσο γνωρίζω είναι υπηρεσιακή ενέργεια και αν νομιμοποιείται για αυτή την ενέργεια ? Έχει εξουσιοδοτηθεί απ την Υπηρεσία για να υπογράφει στις σημαντικές αναφορές. Ευχαριστώ..
<p>Η 1/2010 έχει καταργηθεί από την 1/2017</p>