Γτ δεν έγιναν δεκτές όλες οι
Γτ δεν έγιναν δεκτές όλες οι μεταθέσεις τριτεκνων ;..τι πρέπει να κάνουμε οι υπόλοιποι;..Γνωρίζει κάποιος κάτι;
Δεν εγκρίθηκαν όλες οι
Δεν εγκρίθηκαν όλες οι μεταθέσεις τριτεκνων ..μήπως συνάδελφε ξέρεις κάτι;..τι πρέπει να κάνουμε εμείς οι υπόλοιποι;
Μεχρι 31/08/16 κ πριν εφευγαν
Μεχρι 31/08/16 κ πριν εφευγαν ολοι οι τριτεκνοι με το παλιο συστημα ειτε με μορια διοτι βρισκοταν πανω απο ολους,ειτε με αιτηση θεραπειας στην ευχερεια του αρχηγου.Απο εκει κ περα κολλαει το θεμα...αγνωστο γιατι..
ισως να σου λυσει τις αποριες
<p>ισως να σου λυσει τις αποριες αυτο το αρθρο</p>
<p> </p>
<p><a href="https://www.aspapolice.gr/articles/ar8ra-melwn/item/1230-giati-oi-trite…;
αυτος που τα γραφει ειναι
<p>αυτος που τα γραφει ειναι ασχετος απο δικαιο και καταλαβαινει λαθος το ΠΔ, παραβλέποντας οτι εκτος απο ''κοινωνικα'' κριτηρια το συμβουλιο λαμβανει υποψη και ''υπηρεσιακα'' κριτηρια.</p>
spirosgiapros εννοείς ότι δεν
spirosgiapros εννοείς ότι δεν πρέπει να ικανοποιηθούν τα αιτήματά των τριτέκνων για υπηρεσιακους λόγους;
εννοω οτι τα περισσοτερα που
<p>εννοω οτι τα περισσοτερα που γραφει ο αρθρογραφος στηριζονται στο ''υπηρεσιακο'' του νομου</p>
κατα τα αλλα με την ευχη μου
<p>κατα τα αλλα με την ευχη μου να παρουν ολα οσα τους αναγνωριζει ο νομος</p>
<p>Να ρωτησω εγω κατι? Οι τριτεκνοι ειδικοι φρουροι ηταν σε αυτο τ συμβουλιο? ποτε γινετε για αυτους</p>