Μπαγκαζιερα έξω από πολυκατοικία

3 posts / 0 new
Τελευταία δημοσίευση
Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 3 έτη 6 μήνες
Member
Εγγραφή από: 17/11/2018 - 18:26
Δημοσιεύσεις: 1
Βαθμοί: 1
Μπαγκαζιερα έξω από πολυκατοικία

Καλησπέρα σας.Ο γείτονας τοποθέτησε έξω από την πολυκατοικία μας μια μπαγκαζιερα και την κλείδωσε με αλυσίδα και λουκέτο στην κολόνα φωτισμού. Η μισή μπαγκαζιερα είναι στο πεζοδρόμιο και η μισή στον δρόμο. Με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να παρκάρουμε σε εκείνο το σημείο. Έχει φάει δηλαδή μια θέση πάρκινγκ.θα ήθελα να μου πείτε αν επιτρέπεται να κάνει κάτι τέτοιο και που μπορώ να απευθυνθώ. Ευχαριστώ

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 4 εβδομάδες 7 ώρες
Elite Member
Εγγραφή από: 15/07/2011 - 20:37
Δημοσιεύσεις: 1
Βαθμοί: 37
Καλησπερα. Σύμφωνα με το

Καλησπερα. Σύμφωνα με το άρθρο 34 παράγραφος 5 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, απαγορεύεται η στάθμευση επι του οδοστρώματος ρυμουλκουμενων εντός κατοικημένων περιοχών πέραν από 24 συνεχόμενες ώρες. Εννοειται ότι γενικά η κατάληψη πεζοδρομίου έστω και μερική αποτελεί ξεχωριστη παράβαση του ΚΟΚ. Τροχόσπιτα, μπαγκαζιερες κλπ φυλασσονται σε ορισμένους απο τον οικείο Δήμο ειδικούς χώρους στάθμευσης και εφόσον τέτοιοι δεν υφίστανται, αποκλειστικά και μόνο σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Επειδή πολλά θέματα λύνονται εύκολα μετά από μια συζήτηση, κάνετε αρχικά μια προσπαθεια να ενημερώσετε τον ιδιοκτήτη εφόσον είναι συζητήσιμος. Σε διαφορετική περίπτωση μπορείτε να υποβάλλετε καταγγελία στην Δημοτική Αστυνομία εφόσον υπάρχει στον Δήμο σας ή στην κατά τόπο αρμόδια Τροχαία με κοινοποίηση προς το αρμόδιο τμήμα του Δήμου.

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 3 έτη 5 μήνες
Member
Εγγραφή από: 21/08/2018 - 15:18
Δημοσιεύσεις: 2
Βαθμοί: 6
Είναι απαραίτητο να γίνει

Είναι απαραίτητο να γίνει επώνυμη καταγγελία; Ρωτάω γιατί αν αυτός που έχει κάνει την παρανομία μάθει ποιος έκανε την καταγγελία μπορεί να βρεις κανένα μπελά.

Σε σύνδεση τώρα

Είναι εδώ αυτή τη στιγμή 0 χρήστες.