Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Posted by paraki2 on
ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΝΕΟ Π.Δ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ-ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ?ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
Greek

Υποβλήθηκε από Ntzoumi7. Ημερομηνία: Τρί, 10/21/2014 - 04:08 Μόνιμος σύνδεσμος

Η λέξη όφελος είναι υποκειμενική έννοια στην συγκεκριμένη περίπτωση! Να εφαρμοστεί αυτό που γινόταν πάντα! ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ!!!!!! Η μόνη εξαίρεση που υπήρχε ήταν οι λόγοι υγείας, για τους οποίους ισχύει περίπτωση του άθρρου 17 Π.Δ. 100/2003! Επίσης, με παλιότεη διαταγή του Α.Ε.Α. για να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε μετάθεση κατ΄εξαίρεση θα έπρεπε να λάβεις όλη την βραχεία και κανονική άδεια τρέχοντος έτους και εάν το πρόβλημα παρέμενε, ο ενδιαφερόμενος/η έκανε αίτηση απόσπασης για 2+2 μήνες και μετά αίτηση για έκτακτη μετάθεση.
Γι΄αυτό λοιπόν ας λάβει τέλος αυτό το παράλαογο σύστημα με διαζύγια, τυχόν αρρώστιες που και πραγματικές να είναι να λάβουν τον βαθμό εξαίρεσης και όχι ταυτοποίησης με αντικειμενικά κριτήρια!
Σε ότι αφορά τρίτεκνους και πολύτεκνους, ο Θεός να ευλογεί τις οικογένειες τους και να τους δίνει δύναμη και πέραν αυτών να παίρνουν τα παραπάνω μόρια που τους αναλογούν και ας είναι και λίγα παραπάνω και να εντάσσονται κανονικά στις τακτικές-έκτακτες μεταθέσεις με αντικειμενικά κριτήρια!
Φτάνει πιά αυτή η μουρμούρα της εξυπηρέτησης και της κοινωνικής οφέλειας κ.τ.λ.
Όλοι παιδιά του Θεού είμαστε με δικαιώματα και υποχρεώσεις και μάλιστα ίσες! Κοιτάξτε γύρω σας και δείτε και κανένα άλλο επάγγελμα και τις οικογένειες αυτών! Και δεν νομίζω όλοι μας να μεγαλώσαμε σε οικογένειες με γονείς αστυνομικούς!

Υποβλήθηκε από paraki2. Ημερομηνία: Τρί, 10/21/2014 - 14:13 Μόνιμος σύνδεσμος

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ ΚΑΙ ΧΑΝΩ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΕΝΩ ΠΟΙΟΣ ΠΑΛΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΟΡΙΑ ΑΠΟ 1 ΝΑΦΥΓΩ ΦΕΤΟΣ ΒΡΕΘΗΚΑ 6ος ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΝΕΟ Π.Δ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΟΥ. ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΝΕΟ Π.Δ ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ.

Υποβλήθηκε από gigozoyzoy. Ημερομηνία: Τρί, 10/21/2014 - 16:08 Μόνιμος σύνδεσμος

Παιδες δεν εχει βγει ακομα καποιο νεο Π.Δ....Προταση εχει πεσει στο τραπεζι και βλεπουμε...Σιγουρα κατι θα αλλαξει για τις επομενες μεταθεσεις..Προς το παρον ομως κουβεντα και σχεδια γινονται...Προσοχη ομως..!.Οπου λαλουν πολλοι κοκκοροι...

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis