Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Posted by ΡΑΝΙΑ on Παρ, 08/21/2020 - 14:22

Το πρόβλημα το αντιμετωπίζω εδώ και 21 χρόνια, από τον θάνατο του πατέρα μου και μετά ο γείτονας παρκάρει το αυτοκίνητο του μπροστά στην πόρτα του σπιτιού μας στο χωριό. Και καλά όταν λείπουμε (μένουμε Αθήνα) ας το άραζε. Το θέμα είναι ότι όταν πηγαίναμε για 10 μέρες και τον ενημερώναμε ήρεμ προφωρικώς ή γραπτώς ότι έχουμε έρθει για λίγες μέρες,  μας απαντούσε ότι θα το αράζει όπου θέλει ή μας πετούσε τα χαρτιά σκισμένα στην πόρτα μας. Η δε σύζυγός του έκανε λεκτική επίθεση κυρίως στην μητέρα μου με ακατανόμαστε φράσεις και προσβολές. Ήθελα να καλέσω την αστυνομία αλλά η μητέρα μου δεν ήθελε λόγω του ότι είμαστε μια πόρτα..

Τελικά, σταματήσαμε να πηγαίνουμε διακοπές στο χωριό μας για αρκετά χρόνια. Εάν ήταν να πάμε για 10 μέρες και τσακωνόμαστε και τις 10 ε, δεν ήταν διακοπές αυτές..

Πρίν 2 χρόνια μου γύρισε το μυαλό. Κατέβηκα με την αδερφή μου και ενημερώσαμε ότι θα είμαστε εκεί για λίγες μέρες. Το αυτοκίμητο δεν το μετακίνησε καθόλου. Καλέσαμε την αστυνομία και του έβαλε κλήση, η σύζυγός του έκανε την σχετική επίθεση καθώς και όλη η οικογένεια είπε διάφορα αισχρά, αφού έφυγε η Αστυνομία.

Πριν 15 μέρες κατέβηκα για σ/κ ενημέρωσα αλλά και πάλι τίποτα. Κάλεσα την αστυνομία η οποία τηλεφωνικώς τους έκανε σύσταση και το απομάκρυναν. Μετά από λίγες μέρες κατέβηκα για τις διακοπές μου και ήταν πάλι μπροστά στην πόρτα μου. Κάλεσα πάλι την αστυνομία η οποία και ήρθε, μίλησε μαζί του και το απομάκρυνε, με βαρύ κλίμα και απειλές ότι θα με κυνηγήσει.. Όσες μέρες ήμουν εκεί δεν πάρκαρε, μόλις έφυγα πάλι τα ίδια. 

Πλέον θέλω να μην παρκάρει καθόλου, ούτε αν είμαι εκεί ούτε όταν λείπω στην Αθήνα. Θέλω να πάω στο σπίτι μου στο χωριό και με άνεση να μπω και να κατεβάσω τα πράγματα από το αυτοκίνητο χωρίς να χρειαστεί να καβαλάω τα κάγκελα! θέλω αλλά δεν το κάνω γιατί σκέφτομαι 10 μέρες πριν πάω για το τι θα αντιμετωπίσω πάλι μόλις φτάσω. 

Έχω ζητήσει από την τοπική αστυνομία να πάρω αντίγραφο των καταγεγραμένων συμβάντων με σκοπό να κινηθώ νομικά εναντίον του. Ποια είναι η διαδικασία? μπορώ να το κάνω αυτό ή μπορεί να παρκάρει εκεί όταν λείπω? Δεν θέλω να πάω κάποια στιγμή και το δω πάλι εκεί! Δεν με καλύπτει ο νόμος κάπως?

Greek

Υποβλήθηκε από spirosgiapros. Ημερομηνία: Παρ, 08/21/2020 - 19:37 Μόνιμος σύνδεσμος

<p>Το μηνυμα ειναι αοριστο. Σταθμευση μπροστα στην κυρια εισοδο του κτιρίου ? Σταθμευση μπροστα στην εισοδο της αυλης ? Παρεμποδιζεται εισοδος εξοδος οχηματος ? Υπαρχει πεζοδρομιο ? Η τροχαια τι παραβαση βεβαιωσε ?</p>

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis