Σχολεία & Εκπαιδεύσεις Στρατού για αστυνομικούς

4 posts / 0 new
Τελευταία δημοσίευση
Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 3 έτη 6 μήνες
Member
Εγγραφή από: 30/03/2017 - 18:44
Δημοσιεύσεις: 4
Βαθμοί: 4
Σχολεία & Εκπαιδεύσεις Στρατού για αστυνομικούς

Καλησπέρα στους μελλοντικούς συναδέλφους αλλά και σε όσους δεν είναι Ας μπω στο θέμα ,του χρόνου δίνω πανελλήνιες εξετάσεις και ως πρώτες μου επιλογές θα έχω την αστυφυλακων και αξιωματικών, αυτό που ήθελα να μάθω είναι αν μπορώ να περάσω τα σχολεία των ειδικών δυνάμεων μεσα απο την αστυνομία?

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 3 έτη 10 μήνες
Member
Εγγραφή από: 02/05/2017 - 00:21
Δημοσιεύσεις: 1
Βαθμοί: 5
Αρνητικως

Αρνητικως

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 1 έτος 8 μήνες
Elite Member
Εγγραφή από: 09/07/2012 - 23:43
Δημοσιεύσεις: 7
Βαθμοί: 53
Μόνο εάν ανήκεις στις ειδικές

Μόνο εάν ανήκεις στις ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας και πάρεις ειδίκευση σε συγκεκριμένο αντικείμενο που εκπαιδεύει ο στρατός και όχι η αστυνομία π.χ. αλεξίπτωτα.

Offline
Τελευταία Επίσκεψη: Πριν από 2 έτη 5 ημέρες
Member
Εγγραφή από: 14/01/2016 - 15:38
Δημοσιεύσεις: 0
Βαθμοί: 22
Εκπαίδευση σε διάφορα σχολεία και άλλα απίστευτα!

Υπηρετώ στο Λιμενικό Σώμα και με έστειλε η Υπηρεσία να περάσω σχολείο Οδηγών Γ & Δ κατηγορίας στην ΕΛ.ΑΣ καθότι αδελφό σώμα ασφαλείας. Ως εδώ όλα καλά. Μετά από σχεδόν δύο μήνες στην Αμυγδαλέζα- πολύ καλό σχολείο, τέλειοι εκπαιδευτές, ωραίες εγκαταστάσεις διότι έμενα μεσα- ήρθε η ώρα της αποφοίτησης, τρεις Λιμενικοί και περίπου είκοσι πέντε αστυνομικοί. Αμ δε! Έκπληκτος ο Αστυνομικός διευθυντής διαπιστώνει ότι δεν υπάρχει νομοθεσία για να δίνει η ΕΛ.ΑΣ δίπλωμα σε στελέχη του Λιμενικού σώματος! Την 53 ημέρα που ήμασταν εκεί. Έπρεπε να πάμε στο Πολεμικό ναυτικό.......για δίπλωμα. Μου αρέσει που ο εκπαιδευτής μου,μου έλεγε μπράβο και μπράβο για την οδήγηση μου. Μας έδωσαν ένα μπακαλοτεύτερο που έλεγε ότι κρίθηκαν ικανοί και φύγαμε με μια σεμνή τελετή!Να μην συνεχίσω για το τι έγινε στο Πολεμικό ναυτικό που πήγαμε καθότι δεν αναγνώριζαν χαρτιά της ΕΛ.ΑΣ. Άντε καλό βράδυ.

Σε σύνδεση τώρα

Είναι εδώ αυτή τη στιγμή 0 χρήστες.