Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:47 | 10/08/2019

Έντονο αποδεικνύεται το ενδιαφέρον Λαρισαίων για τον διαγωνισμό του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, μέσω του οποίου θα προσληφθούν 1.500 ειδικοί φρουροί.

Μόνο στο Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας, χωρίς δηλαδή να προσμετρηθούν όσοι απευθύνθηκαν στα υπόλοιπα έξι Αστυνομικά Τμήματα του Νομού, χθες το απόγευμα καταγράφηκε «αυξημένη ροή», καθώς υποβλήθηκαν δεκάδες αιτήσεις υποψηφίων που με αφορμή τόσο τη διόγκωση της ανεργίας στους νέους όσο και τις συνθήκες απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα, αναζητούν μία θέση εργασίας στο Δημόσιο.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Μ. Καραμαλάκης: Για δυναμική και ψηφιακή μεταρρύθμιση του Σώματος έκανε λόγο ο νέος αρχηγός της ΕΛ. ΑΣ

Μάλιστα όπως διευκρίνιζαν αστυνομικοί στην «Ε», οι υποψήφιοι είχαν προετοιμαστεί και με την έναρξη της σχετικής προθεσμίας, προχώρησαν στην κατάθεση των αιτήσεων, ενώ ελάχιστοι ήταν εκείνοι που χθες αναζήτησαν την εγκύκλιο για να ενημερωθούν για τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Η υποβολή των αιτήσεων θα διαρκέσει μέχρι τις 3 το μεσημέρι της 26ης Αυγούστου, ενώ όπως αποσαφηνίζεται και στην προκήρυξη δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όσοι δεν υπερβαίνουν το 28ο έτος της ηλικίας τους, όσοι δηλαδή γεννήθηκαν από την 1η Ιανουαρίου 1991.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων κατατίθενται αυτοπροσώπως στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα του νομού (Αγιάς, Ελασσόνας, Τεμπών, Τυρνάβου και Φαρσάλων) ενώ οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι - κάτοικοι των Δήμων Λάρισας και Κιλελέρ, πρέπει να καταθέσουν την αίτηση στα αντίστοιχα Τμήματα που εδρεύουν στο κτίριο της Αστυνομίας στη Λάρισα, στη συνοικία της Νεάπολης.

Να σημειωθεί ότι στην προκήρυξη αναφέρονται αναλυτικά τα απαιτούμενα προσόντα, ορίζονται τα πρόσθετα προσόντα ενώ αναφέρονται και τα δικαιολογητικά και οι προθεσμίες.

Αναλυτικότερα στην προκήρυξη υπογραμμίζεται ότι «οι υποψήφιοι υποχρεούνται να υποβάλουν αυτοπροσώπως στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, προσκομίζοντας παράλληλα και το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, μέχρι την ώρα 15.00 της 26-08-2019. Μετά την παρέλευση της προθεσμίας αυτής δεν θα γίνονται δεκτές αιτήσεις συμμετοχής».

 Όπως διευκρινίζεται τέλος «αίτηση που υποβάλλεται ταχυδρομικώς ή με εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, δεν γίνεται δεκτή και δεν θα λαμβάνεται υπόψη για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό».

Πηγή:  eleftheria.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis