Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:20 | 03/12/2018

Η ρομαντική πρόταση γάμου που είχε σχεδιάσει ο John για την αγαπημένη του Daniella δεν πήγε όπως το περίμενε. Κατέβηκε στο ένα γόνατο, έβγαλε το δαχτυλίδι, έκανε την πρόταση, όμως, το μονόπτερο του γλίστρησε και έπεσε σε έναν υπόνομο. Ευτυχώς, η ιστορία έχει happy end.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης, όπου το νεαρό ζευγάρι πραγματοποίησε ταξίδι, βρήκε το δαχτυλίδι και ξεκίνησε μία καμπάνια μέσω twitter ώστε να βρει τους εντοπίσει.

[custom:google-ads]

«ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ γιατί του έπεσε το δαχτυλίδι της αρραβωνιαστικιάς του στην Τάιμς Σκουέαρ. Εκείνη είπε ναι, αλλά ήταν τόσο ενθουσιασμένος που του έπεσε το δαχτυλίδι στον υπόνομο», έγραφε η αστυνομία στο λογαριασμό της, επισυνάπτοντας και ένα βίντεο του περιστατικού. «Οι αστυνομικοί το έσωσαν (σ.σ. το δαχτυλίδι) και θα ήθελαν να επιστραφεί στο ευτυχές ζεύγος».

Οι χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης έβαλαν τα δυνατά τους για να βρεθούν, όπως και τελικά έγινε, με την αστυνομία να ανακοινώνει πως κλείνει την έρευνα.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι μοιράστηκαν την ιστορία», αναφέρει η αστυνομία σε tweet. «Το χαρούμενο, πλέον, ζευγάρι έχει επιστρέψει στη χώρα του, αλλά χάρις στα retweets άκουσαν πως η αστυνομία τους αναζητούσε. Κανονίζουμε έτσι έστω να πάρουν πίσω το δαχτυλίδι τους. Συγχαρητήρια».

Πηγή: cnn.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis