Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:00 | 03/12/2018

Μια νέα προσθήκη στον στόλο αυτοκινήτων της ανακοίνωσε η ιταλική Αστυνομία (Arma dei Carabinieri), αφού ένα ολοκαίνουριο Mitsubishi Eclipse Cross θα παραδοθεί στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση της Ρώμης. Το αυτοκίνητο αυτό θα χρησιμοποιηθεί για μια σειρά από απoστολές, όπως η μεταφορά ανθρώπινων οργάνων και αίματος, και άλλους σκοπούς του ιταλικού αστυνομικού Σώματος.

[custom:google-ads]

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ιαπωνική εταιρεία προσφέρει στους Carabinieri κάποιο αυτοκίνητό της, αφού παλιότερα είχε παραδώσει στους Ιταλούς αστυνομικούς κάποια Shoguns για να χρησιμοποιηθούν σε χώρες όπως το Aφγανιστάν και το Ιράκ, όπου η αξιοπιστία είναι υψίστης σημασίας. Ακόμα, έχει προσφέρει στο παρελθόν και κάποια i-MiEV ηλεκτρικά αυτοκίνητα για να χρησιμοποιηθούν σε περιοχές με μικρές εκπομπές αερίων ρύπων.

Επιστρέφοντας στο Mitsubishi Eclipse Cross, το ιαπωνικό SUV προσφέρεται στην Ελλάδα  με έναν 1.500άρη turbo κινητήρα σε συνδυασμό είτε με 8τάχυτο CVT κιβώτιο και τετρακίνηση είτε με 6τάχυτη χειροκίνητη μετάδοση με την κίνηση να μεταδίδεται μόνο στους εμπρός τροχούς.

Πηγή: autotriti.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis