Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:15 | 26/02/2019

Με ιδαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019 έλαβε χώρα  σε κεντρικό ξενοδοχείο των Τιράνων, η επίσημη τελετή ένταξης της Αλβανίας στη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών (ΙΡΑ) η οποία αποτελεί πλέον το 67ο μέλος της Ένωσής μας, μέσα σε εορταστικό κλίμα, παρουσία των Αστυνομικών, Πολιτικών και Θρησκευτικών Αρχών, της χώρας.

[custom:google-ads]

Στην ιδρυτική Γενική Συνέλευση, είχαν προσκληθεί το ανάδοχο Σερβικό Τμήμα και αντιπροσωπείες από Κροατία, ΠΓΔΜ,  Μαυροβούνιο και την Ελλάδα. Το Ελληνικό Τμήμα εκπροσωπήθηκε από τον Αρμόδιο Διεθνών Σχέσεων κ. Κυριάκο Κάρκαλη, ο οποίος επέδωσε αναμνηστική πλακέτα στο νεοϊδρυθέν τμήμα. 

kyriakos karkalis skender doda

Κατά το χαιρετισμό του, αφού καλωσόρισε τους συναδέλφους του Αλβανικού Τμήματος  ΙΡΑ στην ιστορική Ένωσή μας, αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της ένταξης, η οποία ολοκληρώνει τη συμμετοχή των βαλκανικών χωρών και ισχυροποιεί την περιοχή μας στα διεθνή δρώμενα. Ζήτησε δε, τη στενή συνεργασία σε δράσεις που θα αναδεικνύουν τη φιλία και την αλληλεγγύη, πράγμα το οποίο επεσήμανε και ο Πρόεδρος του Αλβανικού Τμήματος κ.   SkenderDoda.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας είχαμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε τον Αρχηγό της Αλβανικής Αστυνομίας, ο οποίος μας ενημέρωσε για τη διάρθρωση και τη λειτουργία του Αστυνομικού Σώματος  και εξήρε το έργο που επιτελεί η ΙΡΑ παγκοσμίως.

αρχηγος Αλβανικής Αστυνομίας

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Αλβανικού Τμήματος ΙΡΑ κ. SkenderDoda, το ΔΣ και του Αλβανούς συναδέλφους μας για τη θερμή υποδοχή και την άριστη φιλοξενία και τους ευχόμαστε καλή και δημιουργική πορεία στο πλαίσιο των Αρχών της ΙΡΑ και των αξιών που πρεσβεύει.

 

 

SERVOPERAMIKECO

(υπηρετώ δια της φιλίας)

 

    Ο Πρόεδρος                                      Ο Γενικός Γραμματέας

 

 

     Ιωάννης Καραπατάκης                           Βασίλειος Παπάς

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis