Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:43 | 25/07/2019

Αναγνώστες  μας συνεχίζουν να στέλνουν επιστολές στο ηλεκτρονικό ταχυδομείο του Policenet.gr, αναφερόμενοι στο ζήτημα του ορίου ηλικίας που θα προβλέπει η προκήρυξη που αναμένεται για την πρόσληψη  Ειδικών Φρουρών στην  Ελληνική Αστυνομία.

Δείτε μία ακόμα επιστολή αναγνώστριας μας:

"Είμαι κι εγώ από τους άτυχους πού θα απορριφθούν λόγω τού όριου ηλικίας καθώς είμαι γεννημένη το 1990 και είμαι 29 χρονών..

Το 2008 έδωσα πανελλήνιες και με πέρασαν στο ύψος αλλά δεν περνούσα με μόρια, το 2009 ξανά έδωσα και είχα την ατυχία να αλλάξει ο αξιωματικός υπηρεσίας και για κάποιο άγνωστο λόγο δεν με πέρασε και με έκοψε για δυο χιλιοστά δηλαδή 1.69 κ 98..περνούσα το 2009 με μόρια.

Το 2010 ξανά έδωσα με το 10% όπου με πέρασαν στο ύψος αλλά κόπηκα για 50 μόρια..

Δηλαδή το 2009 ο συγκεκριμένος κύριος που δεν θέλω να κατονομάσω απλά μου κόψε τα φτερά..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δολοφονία Περιστέρι: Βίντεο «προδίδει» την ταυτότητα του δράστη - Τι εξετάζουν οι Αρχές

Έκανα ένσταση με δικηγόρο για το έτος 2009 πού και πάλι απορρίφθηκε κι αυτή..

Η αστυνομία για μένα πέρα από το ότι είναι μια δουλειά πού σου εξασφαλίζει το μέλλον καθώς προέρχομαι από φτωχή οικογένεια, το οποίο το βάζω σε δεύτερη μοίρα καθώς από τα 15 μου χρόνια μέχρι και τώρα παλεύω μόνη μου με διάφορες δουλειές για μένα ήταν η δουλειά πού από μικρή ήθελα να ακολουθήσω..

Και το πάλεψα δεν το άφησα..

Και τώρα έρχεται μια προκήρυξη που για λίγους μήνες παραπάνω ηλικίας που έχω με αφήνει και πάλι απ' έξω..

Αυτή τη στιγμή είμαι άνεργη και ακόμα έχω μια ελπίδα μήπως και κάνω τη δουλειά πού από πάντα ήθελα για αυτό το λόγο ζητάω να μας δώσετε όλους εμάς πού είμαστε γεννημένοι τα έτη 88'-89'-90' μια τελευταία ευκαιρία ανεβάζοντας το όριο ηλικίας.. Ευχαριστώ πολύ."

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis