Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:25 | 21/02/2019

Δείτε το έγγραφο που εστάλη από την Π.Ο.ΑΣ.Υ. προς τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.:
 

Προς: Τον Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας

Αντιστράτηγο κ. Αριστείδη ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟ

Κοιν.:1) Υπαρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας

Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ

2) Προϊστάμενο Επιτελείου Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας

Αντιστράτηγο κ. Ανδρέα ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ

3) Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας  

Θέμα: «Ανακατανομή οχημάτων»

Κύριε Αρχηγέ,

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας, με το υπ’αρίθμ. 702/35/68 από 14-02-2019 έγγραφό της, προβάλλει έντονο προβληματισμό, με καταγγελτικό μάλιστα λόγο, για την ανακατανομή των οχημάτων και τη διάθεση αυτών μέσω της υλοποίησης των προγραμμάτων Ε.Σ.Π.Α.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναβάθμιση της συλλογής Νομοθεσίας του Policenet.gr

Είναι διάχυτη πλέον η εντύπωση ότι σε πολλές των περιπτώσεων δεν τηρείται η αρχή της ισότητας και της αναλογικότητας, με φυσικό επακόλουθο να δημιουργούνται έντονοι προβληματισμοί και ευθεία αμφισβήτηση των προθέσεων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας αναφορικά με τη διάθεση υλικοτεχνικών μέσων και πόρων.

Ασφαλώς, ως Δευτεροβάθμιο Συνδικαλιστικό Όργανο δεν θα εμβαθύνουμε και δεν θα υποδείξουμε τι είναι το πρέπον και τι όχι σε αντίστοιχες περιπτώσεις, αλλά αισθανόμαστε βαθιά και επιτακτικά την ανάγκη να αφουγκραστούμε την αγωνία των Πρωτοβαθμίων Οργανώσεών μας, που κύριο μέλημά τους και σύσσωμου του Συνδικαλιστικού Οργάνου δεν είναι άλλο από αυτό της εύρυθμης λειτουργίας των αστυνομικών υπηρεσιών σε όλη την ελληνική επικράτεια και η προάσπιση του αγαθού της ασφάλειας των πολιτών.

Εν κατακλείδι και για να υπάρξουν αυτές οι προϋποθέσεις θα πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη οι επισημάνσεις όλων ημών, ούτως ώστε να παύσει η κρατούσα άποψη περί μη χρηστής διαχείρισης και ενίσχυσης των Διευθύνσεων Αστυνομίας, με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα να κάνει λόγο για αρεστούς και μη. 

 Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Συνημμένα αρχεία: 403-1-55a.pdf

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis