Απόπειρα ληστείας έξω από τη ΓΑΔΑ – Οι δράστες συνελήφθησαν από τον σκοπό

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΟΣ
Απόπειρα ληστείας έξω από τη ΓΑΔΑ – Οι δράστες συνελήφθησαν από τον σκοπό

Απίστευτο θράσος έδειξαν δυο αλλοδαποί χθες το βράδυ που λήστεψαν μια νεαρή γυναίκα έξω από το κτήριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Και ίσως να μιλούσαμε για μια ακόμη αρπαγή τσάντας στο δρόμο εάν δεν είχε κινητοποιηθεί άμεσα ένας από τους σκοπούς φρουρούς και δεν καταδίωκε τους δράστες μέχρι να τους συλλάβει.

Όλα έγιναν λίγο πριν τα μεσάνυχτα όταν οι δυο δράστες που επέβαιναν σε μηχανή, πλησίασαν τη νεαρή γυναικά την ώρα που περπατούσε στο πεζοδρόμιο και με τη βία της αρπάξαν την τσάντα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Καταδρομικοί έλεγχοι σε αστυνομικούς VIP προσώπων και κτιρίων «στόχων»


Η γυναίκα άρχισε να καλεί σε βοήθεια και τις κραυγές της άκουσε ο αστυνομικός που ήταν βάρδια στο κτήριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Η γυναίκα αντιστεκόταν και προσπαθούσε να κρατήσει την τσάντα της ενώ μόλις οι δράστες είδαν και τον αστυνομικό να τους φτάνει προσπάθησαν να ξεφύγουν με τη μηχανή τους όμως δεν τα κατάφεραν και βρέθηκαν στο οδόστρωμα της λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Οι δυο αλλοδαποί συνελήφθησαν από τον σκοπό φρουρό του κτηρίου και παραδόθηκαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα ασφάλειας για να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τους αλλά και για να διαπιστωθεί αν εμπλέκονται και σε άλλες ληστείες.

Πηγή: cnn.gr