Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:44 | 15/10/2018

Την περασμένη Τρίτη αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος του Wyoming ανταποκρίθηκαν σε κλήση εγκύου γυναίκας, την οπόια είχαν πιάσει οι πόνοι της γέννας, ενώ βρισκόταν μόνη της στο σπίτι της.

Καθώς οι αστυνομικοί πλησίασαν το σπίτι, ανακάλυψαν ότι η μπροστινή πόρτα ήταν κλειδωμένη και κανένας τρόπος δεν υπήρχε για να εισέλθουν στο σπίτι για να βοηθήσουν τη μητέρα. Τότε πήραν την απόφαση να σπάσουν την πόρτα με τη βία και εκεί βρήκαν τη μητέρα να έχει μόλις γεννήσει ένα κοριτσάκι.

Το νεογέννητο ήταν στα χέρια της μητέρας του και δεν ανέπνεε.

[custom:google-ads]

Ο αστυνομικός εκπρόσωπος του Τμήματος δήλωσε ότι "οι αστυνομικοί που είναι οι πρώτοι ανταποκριτές σε επείγοντα περιστατικά τέτοιου είδους είναι εκπαιδευμένοι ώστε να μπορούν να βοήθησουν μία γυναίκα που την έχουν πιάσει οι πόνοι της γέννας ή ένα πρόσωπο που βρίσκεται σε αναπνευστική δυσχέρεια. Το να αντιμετωπίσεις και τα δύο, σε ένα περιστατικό είναι εξαιρετικά σπάνιο".

Οι αστυνομικοί όταν συνειδητοποίησαν ότι το νεογεννητο κοριστάκι δεν ανέπνεε, έλαβαν αμέσως δράση και του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, καθαρίζοντας τον αεραγωγό, δίνοντας αέρα και κάνοντας συμπιέσεις, ώσπου το βρέφος ζωντάνεψε με τη γνωστή νεογέννητη κραυγή.

Την ώρα που οι αστυνομικοί παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στο νεογένητο μωράκι, η γυναίκα φώναξε ότι έρχεται και το δεύτερο μωρό.

Με το πρώτο νεογέννητο μωρό να αναπνέει μόνο του, οι αστυνομικοί ανέλαβαν τη δεύτερη γέννα και έτσι ήρθε στο κόσμο και το δεύτερο νεογέννητο κοριτσάκι, η Ashley.

Δείτε τη φωτογραφία της μητέρας με τα δύο νεογέννητα δίδυμα κοριτσάκια την Anna και την Ashley.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis