Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:30 | 11/10/2018

Η μητέρα της 28χρονης αστυνομικού Ashley Guindon, που δολοφονήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2016 σε ένα αιματηρό περιστατικό, στο οποίο τραυματίστηκαν άλλοι δύο αστυνομικοί, κοίταξε τον δολοφόνο της κόρης της κατάματα στο δικαστήριο και δήλωσε:

[custom:google-ads]

“Ronald Hamilton όχι μόνο σκότωσες την κόρη μου, σκότωσες και εμένα την ίδια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με δημοσιεύματα

Ο Hamilton, ο οποίος ήταν στρατιωτικός και εργαζόταν ως ειδικός της τεχνολογίας πληροφοριών στο Πεντάγωνο, καταδικάστηκε για τη δολοφονία της συζύγου του και της αστυνομικού Ashley Guindon, της πρώτης αστυνομικού που έπεσε στο καθήκον από το 1990 στην Κομητεία Prince William της Virginia των ΗΠΑ. Ήταν η πρώτη της μέρα στη δουλειά.

Η Sharon Guindon είχε παραμείνει σιωπηλή κατά τη διάρκεια του δικαστηρίου για το φόνο της μοναχοκόρης της, ωστόσο τη στιγμή τέθηκε το θέμα της θανατικής ποινής για τον κατηγορούμενο, η ίδια σηκώθηκε, στάθηκε προς τον δολοφόνο της κόρης της και του είπε: “Ronald Hamilton μου πήρες τον άνθρωπο που σήμαινε τα πάντα για μένα, ήταν όλος μου ο κόσμος.  Έχω ένα κενό μέσα μου που θα με στοιχειώνει για το υπόλοιπο της ζωής μου."

Ο 34χρονος Hamilton, ο οποίος ήταν λοχίας του Στρατού, κάλυψε το πρόσωπό του με τα χέρια του όταν η δύστυχη μητέρα μιλούσε. Ο ίδιος πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του, Crystal Hamilton, στο σπίτι τους στο Woodbridge, κατά τη διάρκεια ενός τσακωμού τη νύχτα της 27ης Φεβρουαρίου 2016.

Όταν έφτασε η αστυνομία, ο Hamilton πυροβόλησε σε τρεις αστυνομικούς, τραυματίζοντας τους δύο και σκοτώνοντας την Ashley Guindon, πρώην πεζοναύτη, η οποία είχε ορκιστεί ως αστυνομικός της Κομητείας Prince William μόλις την προηγούμενη μέρα.

Officer Ashley Guindon was shot and killed on her first day on the job. She was assisting other officers on a domestic violence call. (Photo: Prince William County PD)

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis