Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:58 | 23/10/2017

Οι Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δεν σταματούν να βγάζουν ... "λαβράκια" αποδεικνύοντας καθημερινά ότι οι περιπολίες τους συνιστούν το καλύτερο αντίδοτο απέναντι στην εγκληματικότητα.

Προχθές γράφαμε στο Policenet.gr για την παρατηρητικότητα των μοτοσικλετιστών της ΔΙ.ΑΣ. που κατα τη διάρκεια περιπολίας τους  (τα ξημερώματα) έσωσαν τη ζωή μίας γυναίκας (δείτε εδώ το σχετικό άρθρο).

[custom:google-ads]

Αυτή τη φορά, ο λόγος για τους Αστυνομικούς της  Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ηρακλείου Αττικής που, σύμφωνα με πληροφορίες που εστάλησαν στo Policenet.gr , την 20/10/17 εντόπισαν στη Νεα Φιλαδελφεια έξω απο συνεργειο αυτοκινητων ενα SMART από το οποίο ειχε απομεινει μονο το σασί και η μηχανή και έφερε παραποιημένο αριθμό πλαισίου.

Όπως προέκυψε εν συνεχεία από την έρευνα, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ειχε απασχολησει ξανά τις αρχές στο Χαϊδάρι που το αναζητούσαν ως κλεμμένο.

Μέσα στο συνεργείο οι Αστυνομικοί βρήκαν ενα ακόμα όχημα, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή πριν από πέντε μηνες στην Αργυρουπολη.

Αμεσα και με τη συνδρομή Αξιωματικών της Υπηρεσιας τους και του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Φιλαδέλφειας διερευνησαν σε βαθος την υποθεση και προχωρησαν σε 3 συλληψεις ομογενών από χώρες της πρώην ΕΣΣΔ.

 

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ:

Ειδικές Άδειες αστυνομικών - Χρήσιμες επισημάνσεις

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis