Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:38 | 25/08/2019
Ένας υπάλληλος στο αστυνομικό τμήμα της Βόρειας Aurora αναγκάστηκε να πυροβολήσει και να σκοτώσει έναν άνθρωπο που αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τις εντολές της αστυνομίας και να πετάξει το όπλο που κρατούσε την Τετάρτη, σύμφωνα με το δελτίο τύπου της αστυνομίας.

[custom:google-ads]

Σύμφωνα με το Kronic County Chronicle, ένας 54χρονος άνδρας - του οποίου το όνομα δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα απείλησε να βλάψει ένα άλλο άτομο και έκανε σοβαρές δηλώσεις περί αυτοκτονίας. Οι αστυνομικοί απάντησαν στην κλήση για το περιστατικό και προσπάθησαν να αποτρέψουν τον άνδρα, αλλά ο αυτός βγήκε από το όχημα και προχώρησε μακριά, ενώ κρατούσε το όπλο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηρωας αστυνομικός αφόπλισε μεθυσμένο που απειλούσε να πετάξει την κόρη του στο κενό!

 
Μετά την αποτυχία του να συμμορφωθεί με τις εντολές της αστυνομίας και να ρίξει το όπλο, αλλά και μετά από συγκεκριμένες επίφοβες κινήσεις του, ένας αστυνομικός τον πυροβόλησε μία φορά.
 
Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο και να μεταφερθεί ο δράστης σε ένα κοντινό νοσοκομείο όπου πέθανε λίγο αργότερα, σύμφωνα με το δελτίο τύπου.
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis