Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:40 | 25/10/2018

Ένα βίντεο με έναν αστυνομικό να καθησυχάζει ένα τρομαγμένο 6χρονο κοριτσάκι κυκλοφορεί στα social media και όπως είναι φυσικό έχει γίνει viral.

Το παιδάκι είναι τρομοκρατημένο και βρίσκεται σε σύγχιση, καθώς ο ξάδερφός της έπεσε πριν από μερικές στιγμές νεκρός, όταν χτυπήθηκε από διασταυρώμενα πυρά κατά τη διάρκεια ένος περιστατικού, στο οποίο έπεσαν πυροβολισμοί από διερχόμενα αυτοκίνητα.

[custom:google-ads]

Η μητέρα της μικρής, DeCynda Brown, δημοσίευσε το βίντεο στο Facebook, καταγράφοντας την κόρη της Ray'Ghan και τον αστυνομικό Trey Davis να συζητούν ακριβώς έξω από την ταινία της αστυνομίας, που προσδιόριζε τα όρια της σκηνής του εγκλήματος.

"Απλά ξεκίνησε να της μιλά, τη ρώτησε ποιος της έφτιαξε τον φιόγκο στα μαλλιά και σε ποιο σχολείο πάει", είπε η μητέρα. "Της μίλησε γλυκά και έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για εκείνη. Γονάτισε μπροστά της και μιλούσαν για μισή ώρα. Της μιλούσε σαν να την ήξερε. Η κόρη μου είναι πολύ ντροπαλή και μου έκανε εντύπωση η άνεση με την οποία του απαντούσε. Αλλά και η κίνηση του αστυνομικού, να σταματήσει τη δουλειά του για να της μιλήσει και να την καθησυχάσει με αυτόν τον τρόπο ήταν πολύ γλυκιά".

Όσο για την μικρούλα Ray'Ghan, δήλωσε στη μητέρα της ότι θέλει να γίνει αστυνομικός όταν μεγαλώσει, για να προστατεύει τους ανθρώπους, όπως κάνουν εκείνοι!

Ένα μεγάλο μπράβο από το policenet σε όλους τους αστυνομικούς, Έλληνες και μη, που αποτελούν έμπνευση και παράδειγμα προς μίμηση!!!

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis