Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:10 | 30/10/2018

Ένας αστυνομικός του Αστυνομικού Τμήματος του Χιούστον των Η.Π.Α. είναι είτε απίστευτα τυχερός, είτε απλά απίστευτα καλός!

Όπως θα παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί, η κάμερα ασφαλείας δείχνει τον αστυνομικό να πυροβολεί έναν ένοπλο άνδρα σε ένα βενζινάδικο το βράδυ του Σαββάτου. Το όπλο στη συνέχεια πετάει από το χέρι του ύποπτου.

Το εν λόγω βίντεο δείχνει τον ύποπτο να προτάσσει το όπλο του πριν περπατήσει προς την μπροστινή πόρτα του καταστήματος και αμέσως μετά ο αστυνομικός πυροβολεί και τον αφοπλίζει!

Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν ο αστυνομικός σκόπευε όντως να χτυπήσει το όπλο ή ήταν τυχαίος ο αφοπλισμός. Σε κάθε περίπτωση όμως εδώ ταιριάζει το εξής: "δεν έτυχε, πέτυχε"!!!!

[custom:google-ads]

Το ένοπλο περιστατικό έληξε τόσο ομαλά, που κανείς δεν τραυματίστηκε, ούτε καν ο δράστης! Κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό διότι μέσα στο κατάστημα υπήρχαν ακόμη και μικρά παιδιά. Στο βίντεο φαίνονται άνθρωποι να αρπάζουν τα παιδιά τους και να τρέχουν να κρυφτούν. Στην συνέχεια ευχαρίστησαν την αστυνομία για την έγκαιρη επέμβασή της.

Ο ύποπτος, ο 26χρονος Leanda Jaroy Davis, αντιμετωπίζει τώρα σοβαρές κατηγορίες ακόμα και για τρομοκρατική απειλή.

Όσο για τον, όπως φαίνεται, καλά εκπαιδευμένο αστυνομικό, μπορούμε να πούμε ότι βρέθηκε στο σωστό σημείο, τη σωστή στιγμή!

Δείτε το βίντεο:

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis