Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:30 | 30/10/2018

Ένα από τα θέματα που αντιμετωπίζουν οι ψηφοφόροι στην Πολιτεία Ουάσινγκτον των Η.Π.Α. το Νοέμβριο είναι η Πρωτοβουλία 1639, ένα μέτρο που λέγεται ότι είναι ένα από τα πιο περιοριστικά στην ιστορία της Πολιτείας αυτής.

Η Πρωτοβουλία θα εφαρμόσει περιορισμούς για την αγορά και ιδιοκτησία πυροβόλων όπλων, συμπεριλαμβανομένης της αύξησης της ελάχιστης ηλικίας για την αγορά ενός πυροβόλου όπλου στα 21έτη, καθώς και ελέγχων ιστορικού και περιόδων αναμονής για την αγορά ημιαυτόματων τυφεκίων - μέτρα πρωτόγνωρα στην ιστορία των Η.Π.Α., όσο κι αν φαίνονται λογικά και θεμιτά στα ελληνικά δεδομένα.

[custom:google-ads]

Σύμφωνα με την εφημερίδα Seattle Times, ο Σύλλογος Εκπαιδευτών Πυροβόλων Όπλων της Πολιτείας της Ουάσινγκτον, ο Σύλλογος  Στρατιωτικών Δυνάμεων της Ουάσινγκτον και το Αδελφικό Καθεστώς της Αστυνομίας της Ουάσινγκτον αντιτίθενται στο μέτρο.

"Δεν πιστεύουμε ότι η Εφαρμογή αυτής της Πρωτοβουλίας θα κάνει τους ανθρώπους ασφαλέστερους στην κοινότητά μας", δήλωσε η Teresa Taylor, εκτελεστική διευθύντρια της ένωσης αστυνομικών WACOPS, η οποία εκπροσωπεί περισσότερους από 4.300 αξιωματικούς επιβολής του νόμου σε όλη την Πολιτεία. Τα μέλη της ομάδας πιστεύουν επίσης ότι η πρωτοβουλία θα μπορούσε να παραβιάσει τη δεύτερη τροποποίηση του Συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis