Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:27 | 31/12/2018

O συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. κ. Χρήστος Συνδρεβέλης μας ενημέρωσε για τα εξής:

[custom:google-ads]

Εγκαίρως είχαμε προειδοποιήσει, αλλά και καταγγείλει τις ανύπαρκτες υποδομές και δομές υγιεινής και ασφάλειας στον όρχο Καρέα, που φιλοξενεί τμήμα της ΔΙΑΣ Ν/Α Αττικής.

Δυστυχώς επαληθευτήκαμε με τραυματισμό συναδέλφου μας!!!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Απόπειρα ληστείας έξω από τη ΓΑΔΑ – Οι δράστες συνελήφθησαν από τον σκοπό


Σήμερα και πρωινές ώρες συνάδελφός μας, κατά την ανάληψη της Υπηρεσίας του τραυματίσθηκε και μεταφέρθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο από πτώση, από τις σκάλες ενός γιαπιού, που έχει παραχωρηθεί στους συναδέλφους μας ως χώρος αποδυτηρίων.

Ο ανύπαρκτος φωτισμός στο χώρο, οι ανύπαρκτες υποδομές ασφαλείας στον όρχο Καρέα είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του συναδέλφου μας.

ΟΙ ευθύνες για τις ανύπαρκτες συνθήκες ασφάλειας και υγιεινής βαρύνουν πολλούς σε καμιά περίπτωση όμως, δεν ευθύνεται ο συνάδελφος, ο οποίος με τιμιότητα και ευθύνη ανέλαβε τα καθήκοντα του τις πρώτες πρωινές ώρες για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον πολίτη.

Η πολιτεία δυστυχώς είχε αμελήσει να του προσφέρει, έστω και τον στοιχειώδη φωτισμό, προκειμένου με αξιοπρέπεια να φορέσει την στολή και να υπηρετήσει τον πολίτη.

[custom:google-ads]

Επικοινώνησα πριν λίγο με τον τραυματισμένο συνάδελφο μας, ο οποίος παραμένει στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο για εξετάσεις και έγινε αντιληπτό, ότι από καθαρή τύχη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα!!

Είναι αυτονόητο ότι οι ελλείψεις στο χώρο του Καρέα αναφορικά με ζητήματα ασφάλειας και υγιεινής θα καταγγελθούν και ας αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΔΟΜΕΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ
ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Δ.Σ ΠΟΑΣΥ

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis