Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:21 | 11/08/2019

Η Τρέισι Ντίξον κατέθεσε μήνυση κατά της αστυνομίας ζητώντας αποζημίωση 200.000 λιρών για την παραβίαση της ιδιωτικότητάς της. Η μήνυση ήρθε μετά τη φυλάκιση του πρώην αστυφύλακα Άντριαν Πόγκμορ για ένα έτος, το 2017.

[custom:google-ads]

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι χρησιμοποίησε το υπηρεσιακό ελικόπτερο του Νότιου Γιορκσάιρ για να κατασκοπεύσει την Τρέισι Ντίξον χρησιμοποιώντας παράλληλα την υπηρεσιακή υψηλής τεχνολογίας κάμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βίντεο: Η στιγμή που αστυνομικός αναγκάζεται να πυροβολήσει ύποπτο που του τραβάει όπλο ξαφνικά!

Ο πρώην αστυφύλακας είχε εμμονή με το σεξ. Ο ίδιος είχε φωτογραφήσει και τις τρεις κόρες της Ντίξον, ετών 18, 15 και 8 εκείνη την εποχή. Δύο πιλότοι και δύο επιτηρητές της αστυνομίας αθωώθηκαν από την κατηγορία της συνέργειας, ότι βοήθησαν τον Πόγκμορ να συλλέξει το υλικό του. Ωστόσο ένας αστυνομικός ακόμη αντιμετωπίζει διαδικασία πειθαρχικού ελέγχου. Η αστυνομική δύναμη αναλαμβάνει την ευθύνη για τις πράξεις του Πόγκμορ τον Αύγουστο του 2007, αλλά αρνείται ότι έχει υπάρξει καταγραφή της οικογένειας σε οποιαδήποτε περίπτωση.

Η Ντίξον, 54 ετών, ισχυρίζεται ότι ο αστυνομικός πέταξε αρκετές φορές πάνω από τον κήπο της. Το υλικό που της επέδειξε η αστυνομία επικεντρώνεται στα γεννητικά της όργανα. Η γυναίκα που συνήθιζε να κάνει ηλιοθεραπεία γυμνή, παρατήρησε το ελικόπτερο τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα πάνω από το σπίτι της στη διάρκεια τριών ετών κι έτσι υποπτεύθηκε ότι κάτι περίεργο συνέβαινε.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis