ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ - Τραυματισμένος αστυνομικός διαβιβάζει στον ασύρματο: «πείτε στην οικογένειά μου ότι τους αγαπώ»

ΔΕΧΘΗΚΕ 4 ΣΦΑΙΡΕΣ ΑΠΟ ΑΦΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟ
ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ - Τραυματισμένος αστυνομικός διαβιβάζει στον ασύρματο: «πείτε στην οικογένειά μου ότι τους αγαπώ»

Η δολοφονική επίθεση σε βάρος του αστυνομικού Κουίνσι Σμιθ από τον αφροαμερικανό Μάλκολμ Ορ την πρωτοχρονιά του 2016 στη Ανατολική Καρολίνα καταγράφηκε καρέ-καρέ σε βίντεο που συγκλονίζει.

Στο βίντεο φαίνεται ο αστυνομικός να πλησιάζει τον αφροαμερικανό και να του ζητά να σταματήσει, ενώ τον απειλει με ένα taser καθώς το κέντρο τον είχε ενημερώσει για έναν ύποπτο κλοπής από κατάστημα.

Ο 29χρονος Αφροαμερικανός, ο οποίος φαίνεται να μιλάει στο τηλέφωνο, δεν υπακούει στην εντολή του Σμιθ και βγάζει από την τσέπη του ένα όπλο και πυροβολεί συνολικά τέσσερις φορές κατά του αστυνομικού.

Έχοντας σοβαρά τραύματα στα χέρια και στο λαιμό, ο Σμίθ καταφέρνει να φτάσει μέχρι το περιπολικό του και να ειδοποιήσει το κέντρο.

Χωρις να γνωρίζει την κατάσταση της υγείας του ακούγεται να λέει προς το κέντρο «πείτε στην οικογένειά μου ότι τους αγαπώ».

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ορισμένοι περαστικοί πλησιάζουν τον Σμιθ και προσπαθούν να τον ηρεμήσουν μέχρι να έρθουν οι διασώστες.

Το βίντεο καταγράφηκε από τα γυαλιά με προσαρμοσμένη κάμερα που είχε προμηθευτεί ο ίδιος ο Σμιθ πληρώνοντας 30 δολάρια.

Όπως δήλωσε αργότερα ήταν τα καλύτερα 30 δολάρια που είχε ξοδέψει αφού χάρη σε αυτές τις εικόνες ο Ορ καταδικάστηκε σε 35 χρόνια κάθειρξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

 www.top-news.gr