"Βλέπω μια γενική δυσφορία και ένα δάχτυλo τεντωμένο από πολίτες στους αστυνομικούς λέγοντας πως δεν κάνουν τη δουλειά τους ..."

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ
"Βλέπω μια γενική δυσφορία και ένα δάχτυλo τεντωμένο από πολίτες στους αστυνομικούς λέγοντας πως δεν κάνουν τη δουλειά τους ..."

Δημοσιεύουμε επιστολή αναγνώστη του Policenet.gr που εστάλη στη σελίδα μας στο fb:

"Διαβάζω με προσοχή τα σχόλια σε αναρτήσεις της σελίδας και βλέπω μια γενική δυσφορία και ένα δάχτυλο τεντωμένο από πολίτες στους αστυνομικούς λέγοντας πως δεν κάνουν τη δουλειά τους, πως αυτοί πληρώνουν και ο αστυνομικός οφείλει να κάνει αυτό που πρέπει και πολλά ακομη.

Δεν αποτελεί είδηση το ότι ο Έλληνας τα τελευταία χρόνια έχει μάθει να ρίχνει ευθύνες δεξιά και αριστερά για την κατάντια του ειλικρινά.

Θα πρέπει όμως με κάποιο τρόπο ενημέρωσης να αρχίσουν να καταλαβαίνουν πως αυτό στην περίπτωση της αστυνομίας δεν ισχύει.

Έχουν κάτσει ποτέ να αναρωτηθούν όταν βλέπουν περιπολικό σε τι κατάσταση βρίσκεται αυτό και ότι πολλά πληρώματα συντηρούν τα περιπολικά από το μισθό τους;

Έχουν αναρωτηθεί σε τι συνθήκες κάνουν δουλειά σήμερα εν έτη 2019 οι Έλληνες αστυνομικοί;

Έχουν αναρωτηθεί αν είναι κατάλληλα εξοπλισμένοι απέναντι σε ένα βαριά οπλισμένο πλέον τύπο εγκληματιών;

Έχουν αναρωτηθεί το πώς είναι ένα άτομο να κάνει τη δουλειά που κάποτε έκαναν δέκα;

Έχουν αναρωτηθεί το πώς είναι να κάνεις 12ωρα και 16ωρα μέσα στο κρύο;

Όχι.

Σίγουρα δεν έχουν αναρωτηθεί θα σας το πω εγώ.

Ναι φυσικά υπάρχουν και πολύ λιγοστά αγκάθια στον κλάδο αλλά έχει να κάνει με το χαρακτήρα τους αλλά αυτό αποτελεί την τρομερή εξαίρεση.

Να μην σας πτοεί τίποτα, σας ευχαριστούμε όλοι όσοι ξέρουμε για το λειτούργημα που κάνετε.

Ηθικό ατσάλι και πάντα προσοχή."

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μετάταξη Πτυχιούχων Αστυνομικών Γενικών Καθηκόντων στην Κατηγορία Αξιωματικών Ειδικών Καθηκόντων - Προτάσεις