Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:14 | 08/11/2019

Τον τρόμο έζησε χθες το μεσημέρι μια 30χρονη γυναίκα από τον Βόλο, που περπατούσε έξω από το εθνικό αθλητικό κέντρο κάνοντας τζόκινγκ και δέχθηκε αναίτια επίθεση από έναν άγνωστο σε αυτήν άνδρα.

Η γυναίκα, που είναι αξιωματικός του ελληνικού Στρατού και υπηρετεί στην Κρήτη, βρίσκεται με άδεια στο Βόλο, για να δει τους γονείς της. Χθες το μεσημέρι, περίπου στη 1, φόρεσε τις φόρμες της και βάζοντας τα ακουστικά της θέλησε να κάνει τζόκιν στην περιοχή του ΕΑΚ Βόλου. Ξαφνικά κι ενώ βρισκόταν μεταξύ του σταδίου και του κολυμβητηρίου, φέρεται να δέχθηκε αναίτια την επίθεση ενός μελαμψού άνδρα. Ο δράστης, 32 ετών της επιτέθηκε από πίσω με κλωτσιά στο κεφάλι…

Η γυναίκα ζαλίστηκε από το χτύπημα, που ήταν ισχυρό, όπως φέρεται να εξομολογήθηκε κατόπιν, έπεσε στο έδαφος, ενώ ο άνδρας συνέχισε να την χτυπάει με κλωτσιές και να την βρίζει χυδαία…

[custom:google-ads]

Η επίθεση διήρκησε μερικά λεπτά, καθώς την σκηνή είδε μια διερχόμενη γυναίκα, που έβαλε τις φωνές και κάλεσε την αστυνομία. Μάλιστα άρχισαν να εμφανίζονται και άλλοι διερχόμενοι, με συνέπεια ο άνδρας να φοβηθεί και να αρχίσει να τρέχει προς την Γορίτσα, για να διαφύγει.

Επί τόπου έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που άρχισαν να καταδιώκουν τον δράστη, τον οποίο τελικά και συνέλαβαν λίγες δεκάδες μέτρα παρακάτω. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου, ενώ η γυναίκα θύμα της επίθεσης προσήλθε κι αυτή στο Τμήμα με τους γονείς της, για να υποβάλει μήνυση.

Ωστόσο από τα χτυπήματα δεν αισθανόταν καλά και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Βόλου από τους ίδιους της τους γονείς, όπου και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Χθες το απόγευμα και αφού πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο, υπέβαλε μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου κατά του 32χρονου για σωματική βία και σωματική βλάβη, που μπορούσε να προκαλέσει κίνδυνο ζωής.

Ο δράστης αναμένεται να προσαχθεί σήμερα στον εισαγγελέα υπηρεσίας Πρωτοδικών Βόλου, ενώ το περιστατικό είναι πρωτόγνωρο για την πόλη και την περιοχή του ΕΑΚ.

Αστυνομικοί του Α.Τ. Βόλου σε συνεργασία με αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν και συνέλαβαν τον 32χρονο.

Πηγή: e-thessalia.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έμπειρος διαπραγματευτής, απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., μιλά για την απαγωγή του Έλληνα ναυτικού

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis