Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:56 | 01/02/2019
Ένας αστυνομικός που κατά τη διάρκεια σύλληψης ο δράστης έφτυσε αίμα μέσα στο στόμα του αντιμετώπισε μια αγωνιώδη αναμονή 12 μηνών, όπου φοβόταν καθημερινά ότι είχε κολλήσει ασθένεια.
 
Ο αστυνομικός Baker - δεν είναι το πραγματικό του όνομα - δήλωσε ότι η "εξευτελιστική" επίθεση που δέχτηκε επηρέασε καθοριστικά μεγάλο μέρος της ζωής του.
 
Είπε ότι έζησε ένα "φρικτό" έτος πριν διαπιστώσει ότι δεν είχε κολλήσει κάποια ασθένεια που μεταφέρεται με το αίμα.

[custom:google-ads]

Ο Baker είπε επίσης ότι θέλει να γίνονται υποχρεωτικοί έλεγχοι σε ανθρώπους που φτύνουν τους αστυνομικούς, έτσι ώστε οι συνάδελφοι του να αποφύγουν την ίδια αβεβαιότητα με αυτόν σε ανάλογο περιστατικό.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επαρκεί το υποπολυβόλο MP5 για τις σημερινές ανάγκες των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ.; Με ποιο όπλο εξοπλίζονται οι Αστυνομικοί στην Αμερική

Ο "επιθετικός" μεθυσμένος δράστης, το πρόσωπο του οποίου ήταν «καλυμμένο με αίμα και βλέννα», έπεσε απευθείας στο πρόσωπο του αστυνομικού Baker όταν προσπάθησε να τον συλλάβει στο Torquay, Devon, τον Μάιο του 2017.
 
Ο αξιωματικός δήλωσε: "Ένιωσα ότι το υγρό έμπαινε στο στόμα μου. Θα προτιμούσα να με έχει χτυπήσει άσχημα παρά αυτό που μου έκανε."
 
Ο δράστης αρνήθηκε να ελεγχθεί, οπότε ο Baker δεν είχε ιδέα αν ο δράστης είχε κάποια ασθένεια.
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis