Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:14 | 19/12/2018

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην  εφημερίδα "Σύγχρονη Αστυνομία" της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών , με τίτλο "Η Φωνλξ της Υ.Μ.Ε.Τ."

Επιμέλεια: ΚΑΡΔΙΑΣΜΕΝΟΣ Μιχαήλ, ΤΣΟΚΑΝΑΡΙΔΗΣ Ιωάννης, ΑΛΕΞΙΟΥ Κωνσταντίνος, ΔΟΥΒΛΗΣ Απόστολος, ΜΑΛΑΝΔΡΑΚΗΣ Σπυρίδων, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Γεώργιος, ΤΖΑΝΗΣ Αντώνιος, ΤΖΕΡΑΒΙΝΗΣ Σπυρίδων.

[custom:google-ads]

- Επίσκεψη της Υπουργού και του Αρχηγού της Αστυνομίας στην έδρα μας. Ο Αρχηγός κατά την ανάγνωση του λόγου του φάνηκε ότι είναι ενήμερος για όλες τις ελλείψεις που χρονίζουν στην υπηρεσία μας. Μας ενημέρωσε ότι έχουν δρομολογηθεί, χωρίς όμως να υπάρχει χρονική δέσμευση. Για αρκετή ώρα και για πρώτη φορά έγινε διάλογος της Υπουργού και του Αρχηγού με τους συνδικαλιστές και συναδέλφους της υπηρεσίας μας. Πήραμε υποσχέσεις και ότι σε μελλοντική επίσκεψη θα δούμε τα αποτελέσματα.....

- Επιτέλους μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα έχουμε την επισκευή των ασανσέρ στην έδρα μας. Μόνο η επισκευή τους διήρκησε αρκετές μέρες πράγμα που σημαίνει ότι έγινε καλή δουλειά. Οι διαμαρτυρίες μας επιτέλους πιάσανετόπο.          

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε τα ειδικά πακέτα της Vodafone που εξασφάλισε ο Προμηθευτικός και Καταναλωτικός Συνεταιρισμός Αστυνομικών Ε.Ε. και Ε.Α. Νομού Θεσσαλονικης

- Μέτρα για την εκδήλωση του Πολυτεχνείου :η διαχείριση των διμοιριών ως προς την διάθεσή ήταν υποδειγματική.     

- Μια στιγμή που μας έκανε περήφανους είναι η φωτογραφία του συναδέλφου της ΥΑΤ Θεσσαλονίκης που στο παρελθόν είχε υπηρετήσει στην ΥΜΕΤ Αθήνας που "γλύτωσε" την σημαία μας από τα χέρια των γνωστών αγνώστων.      

- Ένα μελανό γεγονός στις 17Ν ήταν η μη σωστή λειτουργία για μεγάλο χρονικό διάστημα των ασύρματων, εδώ θα πείτε δεν λειτουργούν τις νορμάλ μέρες   

- Μια επισκευή των καλοριφέρ των οχημάτων  στα σημεία κρίνεται απαραίτητη.     

- Το γράψαμε και στο προηγούμενο άρθρο δεν γίνεται να βγάζουμε υπηρεσία βάση "Ρουβίκωνα", υπάρχουν άπειροι στόχοι που είναι αδύνατον να φυλαχτούν.   

- Οφείλουμε να πούμε ότι σε αρκετά προβλήματα της υπηρεσίας μας η τωρινή διοίκηση έχει δώσει λύσεις σε σύγκριση με την προηγούμενη.

- Η υπάρχουσα οργανική της ΥΜΕΤ υπολείπεται περίπου 30 % από την προβλεπόμενη. Το σενάριο που κυκλοφορούσαν "μερικοί" για ενίσχυση της υπηρεσίας με 120 ή 150 άτομα ήταν μυθεύματα . Να θυμούνται ότι είναι υπεύθυνοι για αυτά που έλεγαν δεξιά-αριστερά. 

- Στις συνεχείς επιθέσεις εναντίον των διμοιριών προστέθηκε άλλη μια άνανδρη επίθεση στις  δυνάμεις που φυλάνε την οικία του Υπουργού Επικρατείας στην περιοχή των Εξαρχείων. Η επίθεση ήταν οργανωμένη, με πάνω από είκοσι άτομα όλα με μάσκες, πέτρες και μολότοφ.  Πρέπει να γίνει αλλαγή σχεδίου φύλαξης στο σημείο. Ευτυχώς είχαμε μόνο έναν ελαφρύ τραυματισμό συναδέλφου και του ευχόμαστε περαστικά. Μας φυλάει κάποιος άγιος, μολότοφ έσπασε το πίσω παρμπρίζ του υπηρεσιακού οχήματος, έπεσε μέσα στο πορτμπαγκάζ και ως θαύματος έσβησε!!!!!

[custom:google-ads]

- Στις τρεις τα ξημερώματα ανενόχλητα, τριάντα περίπου άτομα έκαναν επίθεση στην έδρα της Δ.Α.Ε.Α. με πλήθος από μολότοφ και  πέτρες. Μετά τα πρώτα δευτερόλεπτα του αιφνιδιασμού, οι σκοποί της έδρας αντέδρασαν, έκαναν χρήση δακρυγόνων και της πυροσβεστικής φωλιάς. Τουλάχιστον τρεις - τέσσερις από τους επιτιθέμενος έφυγαν "βρεγμένοι" από το σημείο.

- Άλλος ένα μήνας που μας βρίσκει όλο και λιγότερους στην υπηρεσία μας.


 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis