Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:15 | 16/01/2019

Ένα τρομακτικό τροχαίο συνέβη χθες το πρωί στη Νέα Είσοδο Καλαμάτας και ειδικότερα στη διασταύρωση προς Ακοβίτικα. Το χαρακτηρίζουμε «τρομακτικό», αφού στο ένα όχημα που παραμορφώθηκε επέβαιναν δύο παιδιά.

Η σφοδρή σύγκρουση σημειώθηκε, όταν σε όχημα που ήταν σταματημένο στο φανάρι και είχε κατεύθυνση προς τη Διασπορά «καρφώθηκε» άλλο αυτοκίνητο, το οποίο, σύμφωνα με μαρτυρίες, πήγαινε με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

[custom:google-ads]

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν τα δύο αυτοκίνητα να μετακινηθούν αρκετά μέτρα, με το προπορευμένο να σταματά γύρω στα 50 μέτρα, ενώ το πίσω, έπειτα από μια τρελή πορεία, κατέληξε σε σταθερό τσιμεντένιο σημείο.

Στα πρώτο όχημα επέβαιναν τρία άτομα, ο οδηγός με τα δύο παιδιά του, που εκείνη την ώρα τα πήγαινε στο σχολείο, ενώ στο δεύτερο υπήρχε μόνος ο οδηγός.

Απολογισμός του τροχαίου είναι ο ελαφρύς τραυματισμός των δύο οδηγών, ενώ το ένα αγοράκι, 3 τριών, υπέστη πιθανότατα κάταγμα.

Τέλος, να σημειωθεί -κι αυτό θα πρέπει να το θυμούνται όλοι οι γονείς- ότι τα δύο αγοράκια ήταν στα παιδικά τους καθίσματα και, προφανώς, ήταν αυτά που τα έσωσαν!

Πηγή: tharrosnews.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis